Bartoxc330

Autosan D50. Numery ramy

Polecane posty

aprochota    294
powinny buc z przodu z prawej strony obok ucha wywrotu. ale w wiekszosci jest to z 10 warstw farby i nic nie mozna znalesc

pawlus224    2607

Jakiego wywrotu jak ten model to przyczepa sztywna .

U mnie w d-50 z 1972roku (szeroka oś) numer jest nabity po prawej stronie tabliczki znamionowej .

20171211_104815.jpg

Wiadomość z agroFakt.pl

pawlus224    2607

Wybacz ze nie napisalem.

Na tylnej , na tej do ktorek przymocowane jest "kolko" od zaciagania hamulca recznego i nad ktorą jest kosz na kolo zapasowe.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez pawelfrr
      Witam wszystkich posiadaczy mf. Moje pytanie jest takie, gdzie szukać numerów nadwozia czy nadbudowy czyli tych wybijanych dokładnie w mf 3070 z 1987 r. Kupuje taki model i słyszałem od posiadaczy ferdków że mogą się znajdować w różnych miejscach takich jak pod alternatorem czy z tyłu obok podnośnika pod prawym ramieniem.
      Jeżeli posiadacie takie ciągniki napiszcie gdzie jeszcze trzeba zaglądnąć.
    • Przez Jackassiu
      Witam
      Mam zamiar kupić przyczepę z SANOKA D 45( najprawdopodobniej) wywrot na 2 str, ładowność 3,5t. Po prawej stronie nad tylnym kołem znajduje sie tabliczka znamionowa a z lewej str tej tabliczki jest jeszcze jakiś "aluminiowy pasek" (obydwie te tabliczki są nie czytelne-jakiś nalot+farba). Moje pytanie jest następujące: gdzie szukać nr nadwozia-ramy?
      Odnowienie tych numerów kosztuje "TYLKO" ok 310 zł
    • Przez Gospodarhz
      Sprzedam przyczepę , po remoncie wiosną 2017 , bez papierów , sprawna , trójstronny wywrot , działające światła i hamulce , plandeka na wymiar 
      Cena 9800 do negocjacji , woj.podkarpackie

• Przez Esab200
      Sprzedam przyczepę polską, wywrotkę 3,5 t ładowności. Przyczepa w stanie bdb po remoncie rok 1969. Pełna dokumentacja. Cena 11 700 oczywiście do negocjacji. Wszelkie pytania proszę kierować na PW lub 665 573 442. 
      Wielkopolska okolice Konina Turku
    • Przez disel16v
      Witam . Poszukuje ciągnika na areał około 15 ha . W przyszłości może więcej . Obecnie pracuje na zetorze 7211 i Ursusie 3P . Sprzęt wysłużony i potrzebuje czegoś mocniejszego do orki  głownie , agregatu , transportu zboża i cięższych prac . Budżet to 100 tyś a moc to około 120-130 koni . Co polecacie ? W grę wchodzą tez nowe ale słabsze sprzęty aczkolwiek boje się serwisowania i kosztów z tym związanych. Celowałem w MF bądź nowego ursusa ale nie sugerujcie sie tym ... Sam juz nie wiem . 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj