-
Podobna zawartość
-
Przez ROBERTINHO
Witam.
Ile rzędów bobu pod traktor mogę wsadzić. 2czy 3 rzędy pod traktor? Uprawa będzie prowadzona zetorem 5211 a bób będzie przeznaczony bezpośrednio na świeży rynek. Bardzo proszę o sugestie w tej sprawie. Z góry dzięki za odpowiedzi.
-
Przez zielo0ony
Witam szanowne grono,
Chciałbym uzyskać informację czy o tej porze jest jeszcze możliwość gdzieś zakontraktować buraczek czerwony? może być i na przemysł, nie ma większego znaczenia.
Wyleciało mi trochę cebuli zimowej i w to miejsce chciałbym zasiać buraczka.
-
Przez 360ursus4011
Witam. Niewiem czy temat już był ale się spytam . Gdzie sprzedajecie obraną cebule i jak jest z sprzedażą bez umowy i z umową . Jestem z okolic inowrocław
-
Przez marklo91
Witam
Uprawiam pomidory w drewnianych tunelach foliowych, mają one jednak taką wadę, że co kilka lat trzeba je rozebrać i wybudować od nowa. Zastanawiam się nad zakupem tuneli sezonowych o konstrukcji ze stali zwykłej lub ocynkowanej. Z tego co widziałem na stronach producentów takie tunele są bardzo drogie w porównaniu z drewnianymi. Mam możliwość sfinansowania części inwestycji z programu restrukturyzacja małych gospodarstw. Czy zamiana tuneli drewnianych na stalowe ma sens przy powierzchni 10-15 arów?