-
Podobna zawartość
-
Przez Pietras892
Sprzedam rozsiewacz Lely Centerliner SL
2200l dwu talerzowy
wysiew do 36m.
hydrauliczne zastawianie i regulacja poziomu
rok produkcji 2001
nie wypracowany w dobrym stanie
nie malowany
nie używany w polsce
cena 6300zł do niewielkiej negocjacji
-
Przez kruczek14
Witam
Mam problem z moim zetorkiem, zaczal mi się sączyc olej spod uszczelniacza koła pasowego które napędza wentylator chłodnicy, jak wymienić ten uszczelniacz? Wystarczy zdjąć koło pasowe i go się wyjmie? Czy jakoś inaczej wygląda wymiana? I jeszcze inne pytanko jak wyskalowany jest zegar od temperatury?
Z góry dziękuję za pomoc
-
Przez AgroRolnikŚląskiTeam
Witam drogich Agrofotowiczów i Agrofotowiczki ... mam dylemat , planuję zakup prasy zmiennokomorowej ale nie zabardzo wiem jaka prasa jest najlepsza . Budżet to około 50 tyś zł +/- , siatka , rotor i noże to podstawa . Boję się pras pasowych bo najczęściej dochodzi do samozapłonu ... pasy podobno lubią pękać ... widziałem prasę lely rp 445 niby fajna prasa ale te pasy gdzieś na siebie nachodzą podczas prasowania ... widziałem też John Deere 582 jak w suchej jęczmiennej słomie ślizgał się balot w środku ... Urzekła mnie prasa Krone Vario Pack 1800 / Comprima (ale ta jest poza moim budżetem +/-80 tyś ) . Nie sugeruję się ile ta prasa miałaby robić bo 2 tyś belek na sezon to nie jest dużo ale ma ona robić głównie na usługach i musi być konkurencyjna . Może ktoś z was odpowie mi od czego zależy że niektóre prasy nawijają poza krawędź belki siatkę a niektóre nie ?
-
Przez Pajej
Miał ktos styczność z takim? jak sie sprawuje, jak z dokładnością oprysku i czy polecacie?
-
Przez Frager188
Witam serdecznie, mam problem ze swoim traktorem wladimirec T25 (wersja z dwoma wajchami). Problem polega na tym iż podczas ruszania, bardzo strzela w prawym kole, praktycznie nie da się wogole ruszyc z miejsca. Wrzucę filmik mniej więcej jak to wygląda.
Z góry dziękuję za odpowiedź
VID_20190112_133513.mp4
-