Kupię zwrotnicę lewą osi okrągłej 330/360
Przez
izydor6280, w Giełda rolna - rolnicza
-
Podobna zawartość
-
Przez banan575
Podczas jazdy po drodze asfaltowej na 5tce ile fabryka da po jakims czasie zaczynaja chodzic jak zosemkowane i zaczyna telepac calym ciagnikiem. Jak sie skreci w lewo albo w prawo to przestaje ale jak sie jedzie znow po prostej to znow sie tak dzieje. os byla robiona koncowki drazka tez. Co to moze byc??
-
Przez Adan1
nie mogę wyjać walka przędniego napędu ponieważ muszę wyjąć zwrotnicę.Proszę o pomoc w podaniu sposobu wyjęcia sfożni ze zwrotnicy
-
Przez janusz1278
Witam, mam kłopot z amortyzacją przedniej osi w ciągniku Case Puma 155 Multicontroler, a mianowicie Oś jest zablokowana. Z tego co wiem to jest ona włączona cały czas można jedynie wyłączyć amortyzacje.Włączanie/wyłączanie nic nie daje oś jest cały czas zablokowana. Co powinienem zrobić ? Gdzie szukać problemu ?
-
Przez Michle18
Witam jak w tytule jak zablokowac przednia os w zetorze? przy belkach przodek siada boje sie o sprezyny
-
Przez Mycek5120
Witam
czy ktoś orientuje się ile powinno być gazu w hydro akumulatorach od amortyzacji osi? Z tego co wiem są dwa duży i mały praktycznie na środku ciągnika z dołu osłonięte blachą . Mam wrażenie że os jest zbyt sztywna słabo wybiera i chciałem dać te akumulatory do sprawdzenia tylko nie wiem ile powinno być w nich prawidłowo nabite. Ma ktoś dojście do takich danych?
-