-
Podobna zawartość
-
Przez lukasz27
witam zamierzam wymienić ciągnik na troszkę większy około 250 KM. rozglądam się pomiędzy case optum 250 claas arion 850 john deer 7250 i deutz 7250 czy może ma ktoś do czynienia z takimi ciągnikami chodzi mi o awaryjność spalanie i ogólne wrażenia z pracy taką maszyną. z góry dziękuję za pomoc
-
Przez bizonzo56
Chciał bym żeby ktoś mi doradził jaki ciągnik wybrać do 30000 zł .Ciągnik może być do 100 koni . Moje warunki to żeby ciągnik nie palił nie wiadomo, ile żeby części były wmiare tanie i dostępne . Najlepiej żeby się nadawał do trudnych prac polowych a i żeby był dobry do tura. Doradźcie jaki ciągnik był by dobry i wmiare spełniał moje wymagania.
-
Przez MKrajes
Planuję zakup głównego ciagnika w gospodarstwie. Moc znamionowa 170 km.Ciągnik głównie pracować będzie w transporcie z beczkowozami 19500l i 15700l oraz z zestawem kosiarek 3,20 przód i 3,20 tył.Dodatkowo orka i uprawa.Mam swoje 4 typy
Fendt 818 Vario
John Deere 7430 Premium
Massey Ferguson 6490 Dyna 6
Deutz Fahr M650
Mam duże wątpliwości dotyczące skrzyni Vario jedni chwalą inni ganią. Może ktoś użytkuje i rzetelnie napisze jak się sprawdza w praktyce. Bardzo ciekawią mnie opinie na temat Mf i Deutza bo przebiegi używanych są dużo niższe niż Fendta czy JD które ciężko znaleźć z przebiegiem poniżej 8tys mtg. Może ktoś z użytkowników pomoże mi rozwiać wątpliwości
-
Przez michnik12
witam W najbliższym czasię planuję zakup prasy rolującej pod uwagę biorę sipme Z-279 , warfarme Z-543. Prasa współpracowała by z c-360 na areale około 20ha . Jakie są wasze opinie na temat tych dwóch marek pras i którą z nich wybrać według was.
-
Przez Marcin_1992_2008
Witam. Stoje przed kupnem nowego ciągnika. Mam na oku deutz fahr 5110 g plus. Jakie są wasze opinie o tej marce i o tym modelu? Cena jaką mi zaproponowano to 182tys netto
Wyposażenie : podnośnik mechaniczny , skrzynia 5-cio biegowa z dwoma półbiegami, klima, rewers elektrohydrauliczny. Czy te skrzynie są awaryjne? z góry dziękuje za odpowiedź
-