-
Podobna zawartość
-
Przez KrowieBieszczady
Witam
Mam problem z pompa hydrauliczna w ciągniku. Pompa jest w pełni sprawna, lecz jest spory przeciek na jednym z wałków przystawki. „Tradycyjni” pompiarze nie chcą podjąć się roboty gdyż wina leży w przystawce, a nie samej pompie.
Posiada ktoś namiar na firmę/osobę, która podjęłaby się uszczelnienia/naprawy?
-
Przez ppiotr
Może ktoś polecić dobry zakład naprawy pomp wtryskowych w powiecie Kaliskim lub w okolicy.
-
Przez zaxson
Witam! Jak ustawic pompe commonrail perkins 1104d wiadomo rozrzad na znaki a pompe zablokowac w pkt zero ale skąd wiadomo czy aby nie jeszcze jeden pelny obrót wału korbowego🤔 bo 4 suw do pelnego cyklu pracy jednego tloka potrzebuje 2 pelne obroty wału sa dwa czujniki jeden na pompie drugi na wale
-
Przez veed110
Witam, mam pytanie związane z demontażem pompy wtryskowej w ursusie C-360, czy oprócz 3 śrub, które są na zewnątrz, trzyma ją coś od strony rozrządu?
-
Przez zwc18
Witam
Panowie jest sprawa a mianowicie po odkręceniu dekla pod schodkami w Jumzie rolniczym moim oczom ukazał się tryb do napędu przystawki pomp jak w wersji budowlanej
Proszę powiedzcie mi czy da się go wyjąć bez rozpoławiania ?
Co się umordowałem i za chiny ludowe wyjść nie chce w prawą stronę i tak myślę czy nie użyć piły szablastej do wycięcia sworznia
Help
-