News

John Deere 1640 hydraulika wewnętrzna
Przez
Dariusz1972, w John Deere 4x60 i starsze
-
Podobna zawartość
-
Przez Andre8989
Witam! Mam problem z podnośnikiem w same explorer 90 2001r. wolno podnosi ramiona niezależnie od obrotów opadają normalnie, podczas podnoszenia silnik bardzo ciężko pracuje. Same ma rozdzielacz od hydrauliki zewnętrznej na zewnątrz i z niego wchodzi przewód do plecaka. Miał może ktoś podobny problem?
-
Przez ProMmm
Witam mam problem ponieważ strasznie grzeje mi się ciągnik john deere 2140 bez napędu na kwadratowej kabinie. Wymienilem pompę wody oraz chłodnice na nową, uszczelka pod głowicą też jest nowa, a ciągnik jak się grzal tak się grzeje dalej. Proszę o pomoc bo już nie wiem co mogę jeszcze zrobic.
-
Przez pluta124
Cześć
Mam mały problem z elektrohydraulicznym rewersem, kontrolki rewersu migają naprzemiennie. Brak możliwość jazdy do tyłu. Brak jakichkolwiek zgrzytów. Czy ktoś miał taki problem i udało mu się z nim uporać.
Ciągnik pracuje z ładowaczem przy lekkich pracach, skrzynia SpeedShift , żadna z kontrolek się nie zapala.
-
Przez borsuk1891
Witam Wszystkich .
Otóż problem polega że liście rozsady kapusty zawijają się. Od spodu liści widać uszkodzenia jakby żerował jakiś szkodnik , aczkolwiek nie zauważyłem żadnej larwy. Liście zwijają się od spodniej części blaszki liściowej. Wszystko widać na zdjęciach . Co może być przyczyną .Proszę o pomoc.
-
Przez Konrad2510
hej mam problem z pszenica dałem dawkę lancetu na 9.30ha dwa opakowania czyli dawkę z 10ha i mam pytanie owa pszenica troszkę zrobiła się blada i przystopowala czy jej to minie czy może za dużo środka proszę o porady
-