Fotel pneumatyczny zasada działania
Przez
yacenty, w Tematy ogolne
-
Podobna zawartość
-
Przez Gość
Czy ktoś wydzierżawił grunty pod fotowoltaike? Szukam informacji czy to opłacalne, jakie mogą być problemy i czy umowy są faktycznie takie piękne i przejrzyste. W tygodniu było już dwóch przedstawicieli chętnych na dzierżawę ziemi.
-
Przez raven18
Hej, zalewał ktoś koła przez zwykłe zawory pneumatyczne, oczywiście po wykręceniu wentyla, wchodzi po około 200 litrów na koło. Nie wiem czy mi dnia starczy na jedno przez taki mały otwór ...
-
Przez Dastan
Ktoś może wie gdzie szukać przyczyny, że po naciśnięciu w ciągniku hamulca i puszczeniu przyczepa nadal jest zahamowana? Instalacja jedno i dwuobwodowa, w żółtym gniezdzie po puszczeniu nadal jest ciśnienie, a raczej nie powinno być. Problem na pewno jest w ciągniku.
-
Przez Pawel89pl
Witam mam kategorie prawa jazdy b i potrzebuje kategorii żebym legalnie mógł jeździć z dwoma przyczepami i tu pytanie Czy kategoria b+e daje mi taką możlwość czy musze robić kategorie t . W jednym ośrodku dowiedziałem się że moge w drugim że nie policjant też mi nie mógł dokładnie na to odpowiedzieć ,w internecie jest dużo sprzecznym informacji
-
Przez oFsik
Witam chciałbym kupić sobie uchwyt na telefon do traktora tylko się zastanawiam czy nie odpadnie pod wpływem wstrząsów. Może ktoś z was już tak robił?
-