Sprawdź układ biegów w skrzyni na AgroTesty.pl
Ursus 912 Dane techniczne
Ursus 912 Turbo Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Pstrąg
Witam,
Mam problem , otóż nie wiem gdzie znajduje się filtr skrzyni biegów w fendt 309c (silnik deutz) 2000r. Przekopałem forum i nadal nie wiem na 100 % gdzie jest. Ktoś wspominał ,że w okolicach tylnego lewego koła ale i tak nie mogłem znaleźć. Prosze o pomoc.
-
Przez jarx08
Jaki olej wlać do skrzyni w ursusie912 czy może to być hm-hlp 46? rozumiem że olej jest wspólny z hydraulika?
-
Przez MF675ursus
Dorabiał ktoś z was lub dobierał z innego pojazdu przewody elastyczne układu hamulcowego do mf serii 600? Niestety, po 34 latach trochę sparciały, a jako że to "prawie ursus 4512" to napewno odpowiadającego zamiennika z Ursusa nie znajdę
-
Przez Mateusz320
Witam mam problem w Farmtracu 80 4 WD perkins od dłuższego czasu coś żęźi tak jakby w pompie paliwowej, i nieraz mi się zapowierzył, dzisiaj wozilem obornik i pod górka zdechł, próbowałem nabić pompka i zapalić ale nic z tego zcholowalem z pola i dopiero na popa zapalił, czy to będzie pompka paliwowa (ta elektryczna)? Farmtrac ma 2800mtg
-
Przez Konrad1245
Witam mam taki problem gdyż ciagnik jest niby na luzie ale gdy puszczam sprzęgło nadal jedzie dodam ze nie mogę wbić zadnego innego biega chyba się zakleszczyły biegi jeśli tak to jak do tego się zabrać żeby je odkleszczyc pomocy
-