-
Podobna zawartość
-
Przez kuba24051
pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
-
Przez warchest
witam mam taka prozbe szukalem w google ale nie moglem znalesc czy ktos moze ma lub widzial taka analize wykaz ceny pszenicy w poszczegolnych latach i miesiacach tzn kilka lat wstecz i cena pszenicy w poszczegolnych miesiacach bardzo bym prosil o to bo to bedzie przydatne wszystkim nawet z ciekawosci itd . kiedys gdzies znalazlem taka analize cen ale rzepaku w poszczegolnych latach i miesiacach z gory dzieki za pomoc
-
Przez DanielKocima
witam, szukam odmian pszenicy jarej na słabe stanowiska glebowe, mam zamiar ją siac po 10 letniej łące (chyba że to zły pomysł) chętnie też przyjne wskazówki na temat nawożenia i ochrony
-
Przez Kowal132
Ktoś stosował takie cos? https://m.olx.pl/oferta/wywar-paszowy-tanie-zywienie-duze-przyrosty-pszenica-nie-gorzelnia-CID757-IDesYgT.html
-
Przez livebird
Witam mam pytanie odnośnie stosowania regulatora wzrostu,posiałem na jesień pszenice ozimą ale siewnik mi oszukiwał i zamiast 190 kg/ha wysiał około 230 kg/ha. A na jednym polu gdzie jest cięższa gleba zamiast 220kg/ha wysiał 260kg/ha i teraz po zastosowaniu 1 dawki azotu 60kg N na ha szukam dobrego regulatora i zastanawiam się jak wysoką 2 dawke azotu zastoswać?
-