Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez suzuki18l
      mam dwie 514 stki, w jednej sieczkarnia BISO na elektromagnes,napęd brany z silnika i ładnie sieka i daleko drobno ścieli, w drugiej jakaś polska wyrzuca długą słomę widać że jak by za małe obroty ma, ciężko to przetależować ,napęd bierze z koła od młocarni, nieraz trza zmniejszyć obroty na niekturych zbożach to razem sieczkarnia zwalnia, porażka kto to wymyślił, czy ktoś wie jakie obroty powinny być na sieczkarni? myślę o zmianie koła pasowego na mniejsze przy sieczkarni
    • Przez Darek914
      Witam mieliście co takiego w bizonie.Jak kosisz pod wzniesienie obroty stoją na silniku 2000- 2100tak jak po wino a jak jedziesz ze wzniesienia to warjują na 2800.Tak samo robi sie jak wjedziesz w zboże to jest ok a jak wyjeżdzasz to znowu wskakują do maxa prawie.co to morze być pompa,czy cos innego?
    • Przez Rolnik117
      Witam mam problem z zetor Proxima 90,poniewaz po odpaleniu wchodzi na maxymalne obroty i nie reaguje na pedal gazu jak i również na gaszenie. Co może być przyczyną, i dlaczego tak się stało? 
      Z góry dziękuję. 

• Przez BumBleBeeee
      Witam. 
      Mam mały problem z NH TM 190. Mianowice przy odpalaniu od razu gdy odpali wchodzi na obroty rzędu 1500 czasami mniej i nie  wiem czego to może być wina. Wie ktoś czym może być to spowodowane ? Dodam, że gdy odpali wchodzi na te 1500 obrotów pochodzi 1-2 sekund i spada do normalnych obrotów na jakich powinien chodzić 
    • Przez 12145
      Witam, nigdzie nie mogłem znaleźć tego tematu więc postanowiłem utworzyć nowy. Zwracam się do Was z prośbą/ zapytaniem gdzie znajduje się regulacja obrotów prędkości nagarniacza w Claas'ie Mercator'ze 70/75. W katalogu nic nie mogę znaleźć, w internecie też nic nie zobaczyłem. Pozdrawiam, i proszę o w miarę szybkie odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v