News
-
Podobna zawartość
-
Przez leon8875
Witam
Mam pytanie do posiadaczy tego komputera otóż ostatnio kupiłem opryskiwacz z tym pc i mam problem że gdy ustawiam wydatek 200l/ha to w realu idzie mi gdzieś 250l, ciśnienie na komputerze pokazuje mi 3 bar a na.manometrze 3.5 I nasuwa się pytanie czy można to skalibrowac ?
-
Przez axel84
Witam mam problem z podnośnikiem w Hurlimann H 5110. A mianowicie przy pracy z pługiem przy podnoszeniu zacina się lub samoczynnie podnosi do góry. Rozdzielacz był robiony chromowany pompa po regeneracji tłoczysko zrobione siłowniki wspomagające zrobione filtr hydrauliki wymieniony olej wymieniony jak w specyfikacji . Traktor jest z turem tur chodzi dobrze szybko podnosi tak samo kiper. Proszę o pomoc bo nie wiem co tu jeszcze zrobić by ten podnośnik chodził jak należy .
-
Przez marek911
Witam. Co moze byc przyczyna ze jak dam na opuszczanie to podnosnik podnosi dochodzi max do gory i opada. Nie opada tak jak to normalnie powinno byc tylko na opuszczaniu idzie w gore i wtedy dopiero opada. Oczywiscie mam EHR
-
Przez Kacperkuj-pom
Mam taki problem z proxima mianowicie po odpaleniu czasem obrotomierz podniesie sie do tych 800 obrotow , a po dodaniu gazu nie podnosi sie wskazow a spod maski slychac pisk po chwili jak silnik po chodzi wraca wszystko do normy innych objawow nie ma co to moze byc ?
-