Polecane posty

warchest    243

Sprzedam pszenna słome w małych kostkach z pod dachu ok 300 szt cena 4,5 zł szt woj mazowieckie nr tel 728 381 453

warchest    243

odświerzam sprzedam po 4 zł ale do dogadania tzn cos odleci ale nie za duzo cwaniakom oferujacym po 2,5 z gory dziekuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez PK007
      Sprzedam słomę w balach w ilości 15 szt. Cena za szt. 30 zł. Tel. kontaktowy 507 344 980 (m. Pilica, gm. Pilica. pow. zawierciański, woj. śląskie)

• Przez fendt856
      Witam mam problem , kupiłem niedawno pług kverneland eg85 vario i miał wymienioną kostkę od obrotu na nie orginalną i jest taki problem jak obracam go to musze wykonac dwa ruchy gałką od hydrauliki i dziwi mnie to ponieważ kostka sama powina zmnienić przepływ oleju na siłownik żeby go na przykład wypchnoł i sądze że mogą być źle podłączone  węże do kostki a nie mam bladego pojęcia jak to podłączyć ? I jescze jedno jak pług ma vario to powinien miec 4 węże podłączane do ciągnika bo u mnie są tylko dwa. Załączam zdjęcia kostki  I jest jesczę w kostce miejsce na dwa węże

• Przez gregory-5000
      Sprzedam prasę Claas Rollant 160. W bardzo dobrym stanie. Zębatki łańcuch idealne. 
      Mało używana. 2004 rok .
      Zwijanie sznurkiem i siatką.
      Cena 15000 PLN. tel 602554693.
      Świebodzin woj. lubuskie.
      Sprzedam Clam
    • Przez KamilMaj
      Tak na szybko chciał bym spytać jaka cena za prasowanie siana C330 i Claas Markant 50 od godziny czy od kostki?
    • Przez warchest
      witam mam na sprzedanie ładną tegą czysta słome z pokosu ze zniw 2018 woj mazowieckei powiat plocki tu zapraszam do zapoznania sie z ogloszeniem https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-slome-z-pokosu-2018-CID757-IDw87a7.html#8a15c69abd
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj