sprzedam słome pszenna sucha kostka mała
Przez
warchest, w Giełda rolna - rolnicza
-
Podobna zawartość
-
Przez PK007
Sprzedam słomę w balach w ilości 15 szt. Cena za szt. 30 zł. Tel. kontaktowy 507 344 980 (m. Pilica, gm. Pilica. pow. zawierciański, woj. śląskie)
-
Przez fendt856
Witam mam problem , kupiłem niedawno pług kverneland eg85 vario i miał wymienioną kostkę od obrotu na nie orginalną i jest taki problem jak obracam go to musze wykonac dwa ruchy gałką od hydrauliki i dziwi mnie to ponieważ kostka sama powina zmnienić przepływ oleju na siłownik żeby go na przykład wypchnoł i sądze że mogą być źle podłączone węże do kostki a nie mam bladego pojęcia jak to podłączyć ? I jescze jedno jak pług ma vario to powinien miec 4 węże podłączane do ciągnika bo u mnie są tylko dwa. Załączam zdjęcia kostki I jest jesczę w kostce miejsce na dwa węże
-
Przez gregory-5000
Sprzedam prasę Claas Rollant 160. W bardzo dobrym stanie. Zębatki łańcuch idealne.
Mało używana. 2004 rok .
Zwijanie sznurkiem i siatką.
Cena 15000 PLN. tel 602554693.
Świebodzin woj. lubuskie.
Sprzedam Clam
-
Przez KamilMaj
Tak na szybko chciał bym spytać jaka cena za prasowanie siana C330 i Claas Markant 50 od godziny czy od kostki?
-
Przez warchest
witam mam na sprzedanie ładną tegą czysta słome z pokosu ze zniw 2018 woj mazowieckei powiat plocki tu zapraszam do zapoznania sie z ogloszeniem https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-slome-z-pokosu-2018-CID757-IDw87a7.html#8a15c69abd
-