Filtry Hydrauliki Zetor
Przez
samsung12, w Części zamienne do ciągników.
-
Podobna zawartość
-
Przez Sebastian
Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
-
Przez Dariusz123456789
Witam nie mogę uzyskać wysokiego pedału hamulca prawego zetor 72 11 ( nowa pompka,wyrównywacz, przewód cylinderek i szczęki proszę o pomoc
-
Przez JumperTomek
Działanie podnośnika i wyjść hydraulicznych naraz to objaw uszkodzonego rozdzielacza pod fotelem, czy ten przy kierownicy tez może być walnięty ?
Dosyć szybkie opadanie podnośnika to wina rozdzielacza, czy uszczelnień w siłowniku ? Z rozdzielacza pod kierownicą jest mokro.
Gdy dam dźwignie koło fotela na maksa do tyłu to pompa zaczyna wyć
Jest ktoś z okolic Częstochowy kto ogarnia hydraulike w mtz ?
Lepiej wywalić rozdzielacze i dać nowe czy bawić się z tymi starymi ?
-
Przez Egeszege
Dzien dobry
Czy ma ktos moze z Was instrukcje napraw do Zetor 8540? Potrzebuje naprawic sprzeglo i swietnie bylo by zerknac do ksiazki. Dziekuje. Monika
-
Przez siwykn2
Witam mam zetora 7245 i od jakiegoś czasu występuje dziwny problem chyba ze skrzynią. Przy cofaniu po przejechaniu kilku, niekiedy kilkunastu metrów słychać huk nie potrafiłem stwierdzić skąd więc przy wymianie sprzęgła rozebralem skrzynie. Ale nie widać żeby tam cokolwiek było nie tak . Dodatkowo jeśli zepnę napędy że ciągnie też przód to problem nie występuje. Może ma ktoś jakiś pomysł co może być problemem?
-