Ładowarka Teleskopowa JCB 526 S - lokalizacja filtra hydraulicznego
Przez
zaba1989, w Samojezdne
-
Podobna zawartość
-
Przez ClaasDominator
Witam wszystkich . Koledzy planuje zakup ładowarki teleskopowej tak w przedziale cenowym 50 60 tys. Myslałem o Mero lub Manitou . Może ktos poleci jakis sprawdzony model i na co zwrócić uwage przy zakupie. Myśle że tak mniejsza powiedzmy około 100 KM w zupełnosci wystarczy. Ale czekam za cenne rady i podpowiedzi z góry Dziekuje i pozdrawiam
-
Przez Kondzio342
Witam koledzy co sądzicie o tej ładowarce. Mam do kupienia z zatartym silnikiem. jakies opinie i użytkowników i serwisantów jeśli są.
-
Przez Bumber19
witam mam problem z moją ładowarka Manitou mlt 735-120 z silnikiem Mercedes. ładowarka ma problem z odpalaniem a na zimnym silniku już nie wspomnę jaka może być przyczyną i jak to naprawic?
-
Przez -Pawel-
Witam. Poszukuję instrukcji obsługi do wymienionej w temacie ładowarki. Chodzi głównie o obsługę przycisków który do czego. Niektore są oczywiste ale o niektórych nie mam zielonego pojęcia. Może ktoś posiada instrukcje do tego modelu bądź podobnego? Lub mógł by podzielić się swoja wiedzą. Pozdrawiam
-
Przez Kondzio342
Witam rozglądam się za zakupem miniładowarki do obornika. Opini oraz zwolennikow jest wiele. Jedni łamana drudzy BOBCAT. Chciałbym usłyszeć opinie użytkowników obora na głębokiej ściółce w co najlepiej zainwestować. Czasami bedzie wykorzystywana do przewozu słomy jak i balota do obory mala poręczna. Proszę o opinie moze ktos chce sprzedać.
-