domi17

Sprzedam pługi 3 obrotowe lemken

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
domi17    0

Sprzedam pług 3 skibowy obrotowy lekkiej konstrukcji lemken z możliwością regulacji szerokości orki z przedpłużkami i kołem podporowym
Bardzo dobrze kryje resztki pożniwne i nie tylko

domi17    0

co ty do traktora 120 km male beda 

A miejscowosc jest to Dabrówka

23-423 potok górny 

Tomasz78    1029

Aleksander sobie jaja robi ,

masz jakies fotki to wrzuć ,albo link do ogłoszenia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez dariusz86
      Cześć,
      Mam pytanie do znawców pługów Kevrneland. Dziś byłem oglądać jeden. Wstępnie się zdecydowałem bo jest naprawdę w ładnym stanie i co najważniejsze komplety, z kołem, krojami i przedpłużkami ale chciałbym Was o coś podpytać ponieważ przyznam szczerze, jeszcze takiego czegoś w tych pługach nie spotkałem a już obejrzałem ich trochę. Nie mam niestety zdjęcia bo zapomniałem zrobić a pług nie jest jeszcze nigdzie ogłoszony bo został świeżo przywieziony. Pług 3 skibowy, na zabezpieczeniu zrywalnym (taki chciałem, u mnie nie ma nawet ślepego kamienia). Odkładnia 14 cali, rama okrągła. I teraz uwaga! Wszystkie tego typu pługi jakie oglądałem, miały okragłą belką i dźwignię do liniowania. W tym co oglądałem, belka nie jest okrągła a płaska i nie ma dźwigni a jest siłownik hydrauliczny do przesuwania pługa prawo/lewo. Czy te Kvernelandy na okrągłej ramie, wychodziły w takich wersjach? Czy może ten siłownik i ta płaska belka to jakiś wytwór poprzedniego właściciela.
    • Przez konrado1234
      Witam czy ktoś ma dobrą ta naklejke z instrukcją jak ustawic te śruby bo płaskowniki reguluja szerokość to oczywiśte tylko trzeba jeszcze te śruby odp ustawić 

• Przez pig
      Witam, mam problem z przeciekający mi siłownikami w korpusach,  i właśnie nie wiem jak się za to zabrać, jak się wymienia te uszczelniacze?

• Przez 19seba
      Witam , podpowie ktoś co zrobić żeby pług liniował się przy obrocie ? U mnie do kostki dochodzą dwa węże tylko do obrotu pługa a pług jest na Vario i nie składa się przy obrocie. Do Vario są osobne dwa węże ale idą bezpośrednio do ciągnika . Widziałem na zdjęciach że u innych do kostki dochodzą 4 węże dwa od góry i dwa od Vario chyba . Gdybym podpiął węże od Vario do kostki wtedy pług będzie się liniował ? W kostce od dołu są zaślepione dwa kanały , tak samo w siłowniku do Vario od góry idą dwa węże a z boku siłownika są dwa wolne kanały z jednej i drugiej strony. Gdybym wpiął węże od Vario do kostki od dołu wtedy będzie się liniował ? 

• Przez k120
      Koledzy szukam rozwiązania, miałem dwa kółka na stałe i pękło mi mocowanie do jednego . Jakie pomysły na rozwiązanie aby było bardzo dobrze. Może ma ktoś takie mocowanie całe (nie spawane) albo kółko obrotowe i odsprzeda

• Utwórz nowe...
Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj