Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no w końcu po wku------niu się na maxa zalogowałem się , teraz jeszcze bardziej jestem nerwowy robię ten wniosek z instrukcją tylko ta instrukcja za wiele nie pokazuje, tzn, dalej więcej pytań niż odpowiedzi , we wniosku mam o 44 ha za dużo mam przypisaną działkę sąsiadującą z moją jak ją usunąć z wniosku, doczytałem jak dodawać ale jak usunąć??????   , lub sieje łubinu 3 ha 1 ha z tego nie chce pryskać i podać do efa, jak to wydzielić,  czy da się zaznaczyć część z tych 3 ha , czy te 3 ha podzielić , nie wiem kur  ,  jade na szkolenie cały tydzień w rożnych miejscowościach w gminie ,

Opublikowano

Działki ci powskakiwał bo pewno grzebałeś rolną i powyjeżdżałeś do sąsiadów a usuwa się na rdycji mapy po lewej najwyższa ikonka. A mućki to co trzeba zeskanować z papiera i dodać jako plik? Bo nie chce mi się instrukcji gwałcić... Ktoś to robił?

• Like 1
Opublikowano

Żeby usunąć działkę najpierw trzeba usunąć uprawę.a bydło numery importować z systemu albo klepać ręcznie

Gość łorawiok
Opublikowano (edytowane)
Dnia 13.03.2018 o 14:49, marysrybak napisał:

A u mnie wszystko działa jak ta lala . Ten kto napisał ten program jest po prostu genialny , prosto i intuicyjnie aż do bólu .  . Jestem pod wrażeniem choc taki ze mnie informatyk jak z koziej d... trąba . Trudno mi uwierzyc że  macie takie kłopoty , może popełniacie jakieś błędy i nawet o tym nie wiecie .Mój wniosek  już po śniadaniu  poleciał do agencji , lecz przyznam że dużo pomogli mi na tym forum np. marko-kolo . Sam wniosek trochę różni się od dema , ale kierunek jaki mi wskazali sprawił że bez trudu sobie poradziłem .

Edytowane przez łorawiok
Opublikowano

Ja przed chwilą założyłem właśnie konto i powiem że ciekawie to wygląda jak bym się sprężył to jeszcze dzisiaj mogę wysyłać gotowy wniosek :D. Tylko jedno pytanie gdzie jest opcja zapisz albo coś w tym stylu bo pewnie część zrobię a resztę bym sobie zostawił na inny dzień ale boję się że jak wyjdę to już od nowa będę musiał pisać. 

Gość łorawiok
Opublikowano
13 minut temu, caseihc napisał:

A jak założyć konto bo wpisuje numer indentyfikacyjny i konto bankowe kwote i nic sie nie dzieje?

Masz wydruk z rachunku ? . Pamiętaj że kwota musi byc dokładna co do grosza i nie rób pauz między cyframi . Kwota to ostatnie pieniądze jakie dostałeś z agencji w 2017 roku .

Opublikowano

Bo dziś 15 i z serwerów tylko dym idzie:D za kilka dni będzie ok

Opublikowano
4 godziny temu, jajonasz napisał:

Ziomeczki, jak mam tryb uproszczony to nieważne że na działkach będzie pozasiewane co innego i tak mogę składać wniosek w wersji uproszczonej?

Jak masz uprawy tylko jpo to prawdopodobnie wersja uproszczona .

Gość łorawiok
Opublikowano
4 godziny temu, jajonasz napisał:

Ziomeczki, jak mam tryb uproszczony to nieważne że na działkach będzie pozasiewane co innego i tak mogę składać wniosek w wersji uproszczonej?

Jeśli należysz do małych gospodarstw, lub masz poniżej 10 hektarów , to tak .

Opublikowano

i kolejny problem , trochę porobiłem dałem zapisz, wyłączyłem i chciałem sprawdzić czy zapisało, wpisuje login hasło i d*pa trwa importowanie danych i nic więcej się nie dzieje

Opublikowano

Przy zakładaniu konta używać klawiatury numerycznej

Opublikowano
31 minut temu, bobienko napisał:

Żeby usunąć działkę najpierw trzeba usunąć uprawę.a bydło numery importować z systemu albo klepać ręcznie

No troche możr jaśniej z tym bydłem bo w e wniosek było inaczej a w tym plus to gdzie konkretnie wejść i co po kolei łopatologicznie prosze.

Gość łorawiok
Opublikowano (edytowane)

.

Edytowane przez łorawiok