-
Podobna zawartość
-
Przez John6600
Witam posiadam ciągnik john deere 7600 power quad zakupiłem go 5lat temu i była robiona skrzynia biegów . Zrobiłem 1500mtg i zaczęły ślizgać się polbiegi . Ciśnienia mierzone pompa na wyjściu 16bar a biegi 2-3bary. ( Polbiegi 1-2-3-4 ) rozebralem skrzynie i wszystko ładnie wyglada . Lekko przypalone tarczki te większe .Z power quad mam do czynienia pierwszy raz może ktoś pomoże ? Naświetli temat ? Gdzie szukać przyczyny spadku ciśnienia ? Może ktoś pomoże ze zdjęcia czy tarczki się nadadzą jeszcze ?
-
Przez John6600
Witam posiadam ciągnik john deere 7600 power quad zakupiłem go 5lat temu i była robiona skrzynia biegów . Zrobiłem 1500mtg i zaczęły ślizgać się polbiegi . Ciśnienia mierzone pompa na wyjściu 16bar a biegi 2-3bary. ( Polbiegi 1-2-3-4 ) rozebralem skrzynie i wszystko ładnie wyglada . Lekko przypalone tarczki te większe .Z power quad mam do czynienia pierwszy raz może ktoś pomoże ? Naświetli temat ? Gdzie szukać przyczyny spadku ciśnienia ? Może ktoś pomoże ze zdjęcia czy tarczki się nadadzą jeszcze ?
-
Przez Daniel3321
Witam wie ktoś jakie sa wymiary jd 2256 bez hedera oraz jakie jest jego + - spalanie na godzine
Z gory dziekuje
-
Przez John6600
Koledzy mam problem ze skrzynia power quad john 7600 . Pompa dają 16bar na polbiegach 2bary rozebralem skrzynie wymieniłem uszczelniacze wszystkie , do tego zawór sprzęgła no miał dziurę ,oraz sprężynę od zaworu ciśnienie głównego . Złożyłem według katalogu tak jak powinno być i okazuje się ze nadal na polbiegach 1-2-3-4 uzyskuje tylko 2bary . Ma ktoś pomysł ? Mogę zapłacić za pomoc . Pozdrawiam
-