News
Zablokowana dźwignia od podnośnika i wału odbioru mocy.
Przez
qwertu, w Tylny most
-
Podobna zawartość
-
Przez bolo12121
Panowie co może być przyczyną stukania w zwolnicy np przy ruszaniu z miejsca do tyłu lub do przodu ale tylko pod obciążeniem np z załadowaną przyczepą słychać takie stuknięcie dodam jeszcze ze na łączeniu pochwy i zwolnicy od czasu do czasu kapnie olej ??????
-
Przez TheEnd
Cześć, skrzynie zrobiłem teraz czas na most. Most ze skrzynią rozdzielony i nie wiem jak się dobrać do wałka ataku i jego łożysk, ma luz wzdłużny około 4 mm i boczny też spory. Czytałem sporo i już nie wiem w którą stronę to ma wyjść, czy do mostu czy do skrzyni?
pozdrawiam
-
Przez aezakmi666
Witam podziele sie objawami problemu na który może ktoś mi odpowie albo spotkał się z takim przypadkiem. C360 podczas orki ale orał nim kolega nie ja mówił że jak by włączala się blokada i czasem coś strzeliło ale ok na ziemi nie było oporów i jakoś zaoraliśmy. Dzisiaj miałem wyjazd na dalsze pola i wyjeżdżam na szose a tam jak by blokada nie można skręcic ale jakoś puścilo jade może 400m i traktor ściąga w lewo jak by lewe koło więcej mieliło niż prawe i kierownica w lewo tylko opony ścieram ale jak dam na wsteczny to puści. Kawałek ujechałem znów na drugą strone do rowu ściąga. Wracam powoli na 3 ok dałem na 4 znów zaczeło ściągać strzelilo coś i odpuściło. Zdażyło sie komuś coś takiego?
-
Przez Biskupc360
Witam problem dotyczy c360 z drążka skrętnego jak używam podnośnika strasznie cieknie olej z jednej strony czego to wina oringów? A dodam że wałek skrętny ma luz dosyć duży na srubie rzymskiej
-
Przez janusz14
mam ursusa c-360 i nie wiem coo mi się stało z wom ale nie moge go wyłączyć nawet jak na chama pociągne to dźwigienka ani drgnie ,;/ co może byc powodem tej awarii. jak usunąć tą usterkę;]?
-