Co myślicie o farelkach 12v i grzanym siedzeniu do Ursusa C360?
Przez
RometOgar200, w Modyfikacje
-
Podobna zawartość
-
Przez pioetek
Tak jak w temacie myśle czy da rade jakoś przerobić układ kierowniczy w ursusie 4011 tak żeby wsadzić do niego wspomaganie elektryczne i czy jest to w ogóle możliwe proszę o was o pomoc
-
Przez sidkoz
Prosze o kontakt z tym Panem od ursusa C360 4x4
Program do doboru kół zębatych:
http://www.agrofoto.pl/forum/topic/172422-program-do-doboru-z%C4%99batek-w-przystawkach-nap%C4%99dowych/
-
Przez vailus
Witam. Zastanawiam się nad sensem wymiany wentylatora chłodnicy w c360. Posiadam wentylator z krótkimi łopatkami, a chciałbym założyć ten z dłuższymi łopatkami. Czy dostępne na rynku wentylatory będą się mieściły w ogóle w obudowie chłodnicy i czy mocowanie ich też będzie pasowało? No i przede wszystkim czy w jakimś stopniu dzięki tym dłuższym łopatką zwiększy się znacząco poziom chłodzenia cieczy? Oczywiście też jeśli ktoś podpowiedziałby jakiej produkcji wybrać produkt, żeby później nie było jaj z ciągle łamiącymi się łopatkami itp
-
Przez rolniksamwdolinie123
Witajcie,
Chciałbym wpiąc w obieg nagrzewnice i chciałem sie upewnic gdzie i jak mogę sie wpiąć. Chciałbym sie wpiąć w mały obieg, czy zaznaczone strzałkami węże są odpowiednie ? Czy może powrót powinien być do dolnego z chłodnicy ?
Mam w pompie miejsce na krócieć, ale nie wiem jaki to gwint, wie ktoś może ?
Jeszcze sprawa króćców, spotkał sie ktoś z takimi jak na zdjęciu zamontowane w wężu gumowym ? Nie umiem znaleźć na necie, czy ma to jakąś specificzną nazwę ?
Planuje jeszcze wrzucić webasto, dlatego też chciałbym sie dowiedzieć jaki jest kierunek przepływu płynu w 3p ? Ten na zdjęciu jest prawidłowy ?
-
Przez Daniels18
Witam. Jak temacie chciałbym wstawić 4 cylindrowy silnik do Zetora 5245 i teraz mam takie pytanie czy da się dokupić dłuższy wał przedniego mostu ? Bo chyba ten będzie za krótki prawda ? I jakie jeszcze rzeczy jeszcze trzeba by było wymienić na dłuższe przy takim zabiegu ?
Pozdrawiam
-