Sieczkarnia 4 rzedowa
-
Podobna zawartość
-
Przez DamianGabana
Witam ,
Panowie powiedzcie jak z kontraktacją kukurydzy mokrej na nowy zbiór????????????????
U mnie w Lubelskim 420 - 450 netto
-
Przez elux
Witam
Czy spotkał się ktoś z suszeniem kukurydzy z zastosowaniem nagrzewnic elektrycznych jako źródło ciepła?
Temat o tyle ciekawy że z wykorzystaniem fotowoltaiki energia prawie na free, jednakże brak info i doświadczeń w zakresie wydajności suszenia przy niskich temperaturach powietrza suszącego...
Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia/wiedzę w temacie to proszę o info tutaj lub na priv- myślę o takiej małej suszarni u mnie
-
Przez kamis1122
Witam. Szukam przystawki do kukurydzy na 3 ryski. Śliski temat ktoś coś gdzieś jakieś zdjęcia? Jaka cena? Do sampo 500 kiedyś widziałem takiego w akcji zgrabnie mu to szło.
-
Przez peewee1984
Witam. Planuję zakupić przystawkę bezrzędową do w.w. Jaguara i zastanawiam się która opcja będzie lepsza, RU 450 czy Champion 3000? Koszt zakupu podobny, ceny około 15,000-20,000, ceny części na allegro przemawiają na korzyść RU, ale może Champion mniej awaryjny? Czy obie przystawki będą pasowały do tej sieczkarni, czy potrzebna jakaś adaptacja? Może ktoś miał styczność z obiema maszynami i może je obiektywnie porównać, która lepiej zbiera małą, albo zachwaszczoną kukurydzę? Może ktoś poleci jakąś maszynę w swojej okolicy?
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Grzeje się odrzutnik słomy mf186 od strony baku
Sieczkarnia z350/3