-
Podobna zawartość
-
Przez UrsusJohnDeereTeam
Witam, oddalem silnik wraz ze sprzeglem do jednego z najlepszych zakladow w Polsce ale po zalozeniu okazaalo sie ze slizga sie sprzeglo, oczywiscie poinformowalem odpowiednie osoby ale z ciekawosci spytam sie co oni mogli tam zepsuc ze slizga sie? Teraz moge ruszac z piatego biegu bo na poczatku sie slizga i lekko sie rozpedza, powiedzieli zebym poluzowal nakretki lopatek i jak nie pomoze to ktos od nich przyjedzie
Pytam z ciekawosci co sie moglo stac skoro tarcze nowe, a kolo zamachowe zostalo wytoczone
Dziekuje za odpowiedzi
-
Przez Tadeusz1212
Co może być przyczyna zakleszczania sie w C-360 na wsteczym biegu ??? Na innych sie nie zakleszcza ( raz w roku na 2 ). Kilka razy tak sie zakleszczył ze było trzeba cały lewarek rozbierać. Problem z tym zalkeszczaniem na wsteczym jest od nowości, jak tylko wyjechał z fabryki
-
Przez Danioslaw7
Witam mam problem z wymianą wałka wom w c 360 oraz z zebatka krórą zaznaczyłem na zdjęciu(wymieniam gdyz frez na wałku jest bardzo juz zużyty oraz zębatka nie pracuje osiowo jest podbita Co powoduje straszne zgrzytanie przy pracujacym wałku) I nie wiem za bardzo jak go wybic czy musze rozpolawiac ciagnik? Jeszcze czy łozysko ktore zaznaczyłem wybija się do skrzyni aby je zdemontować? Z góry dziękuje za odpowiedzi I wszelkie dorady:)
-
Przez michał28
Mam problem w c 360 polega ona na tym że jak się wrzuci 1 bieg to nie można już go wyjąć .Co może być przyczyną ?
-
Przez Ursusc385
Zeby chodziło leciutko wystarczy załozyc przedłouzke do tego co wychodzi od silnika
i załozyc łancuch jutro przesle zdjecia
-