-
Podobna zawartość
-
Przez pawel100474
Jak odkręcić koło pasowe w case jx 60 bo chcę wymienić uszczelniacz bo mi cieknie.
-
Przez michroz
Dzień dobry,
Proszę o podpowiedź czy skomplikowana jest wymiana uszczelniacza/pierścienia uszczelniającego w przystawce przedniego napędu w Aresie 550 RX.
Czy trzeba odkręcać przystawkę od skrzyni czy może istnieje możliwość dobrania się do tego w jakiś prosty sposób ?
Z góry dziękuję za podpowiedźi.
-
Przez Vroobel
Witam
Wymieniam piasty przelaczajace biegi wymieniłem już 3 ale 4 nie mogę, wybilem pręt w stronę mostu ale brakuje 3 cm żeby zdjąć wodzik, jak to wymienić?
-
Przez kotek85
Witam,
Chciałbym poznać waszą opinię mianowicie dziś po wymianie oleju i filtra hydraulicznego, przy obrotach ok 1200 , zapala się czerwona kontrolka od zapchanego filtra hydraulicznego, dlaczego tak się dzieje przecież złożony jest taki sam filtr (nowy) na jakim go kupiłem, identyczny. Dodam że ten filtr siatkowy przy spustach został przedmuchany ( chociaż właściwie był czysty) Co może być przyczyną?? Proszę o pomoc
-
Przez kuba3120
Witam , zakładam do koparki białoruś (jumz) wspomaganie i moje pytanie brzmi czy orginalna pompa da radę pod orbitrol chodzi o tą małą co jest od strony chłodnicy , zrobiłem osobny układ oleju jakim olejem to zalać oczywsicie wszyystko jest nowe
-