News

Nawigacja GPS na gospodarstwo 100ha - czy ma to sens?
Przez
xXPioter99Xx, w GPS
-
Podobna zawartość
-
Przez rafalgggg
Mam dylemat bo mam do wyboru dwa ciągniki zetora 7245 lub Renault 75-34. Chodzi mi głównie o spalanie dostępność części i ma służyć jako główny ciągnik
-
Przez farmerowicz
Witam, chce kupić poidło na dwór do bydła takie aby niezamarzało. Rury u mnie idą od góry.Jakie polecacie poidła i z jakiej firmy? Jak radzicie sobie zimą z zamarzającą wodą?
-
Przez Mariusz123456
Witajcie. Szukam informacji na temat opłacalności chowu ekstensywnego mangalicy.
Zakladajac fakty poniżej.
sruta kupowana licząc 2 kg na dorosła szt dziennie
200-300 kg odpadków warzywnych z zaprzyjaźnionego przedsiebiorcy
caly rok na dworze w ogrodzeniu o wym 20x10 metrów po 3 loszki plus knur
zamierzsm mieć 10 takich zagród plus 2 zagrody na warchlaki zaraz po odstawieniu oraz tuczniki od 40- do maxa oraz 2 na loszki w tym samym zestawieniu
wiem ze masa roboty i kasy przy montażu wygrodzen plus pastucha lecz liczę się z tym
dodatkowo powiedzmy 1 ha dyni na jesień do skarmiania plus jakies cukinie kabaczki a na zimę kupowana kiszonka z qq
czy ktos może się ustosunkować do mojego pomysłu? Poprostu mam bardzo dużo czasu wolnego przy herefordach a jakoś na etat się nie wybieram bo wole poświecić czas żonie i dziecku
-
Ważne informacje
Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.