Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz rację, to jest żałosne.

Ale jednak nie mniej niż Twoje udzielanie się w tym temacie. Podejrzewam już kto z tu obecnych może być takim przykładowym 12-latkiem ;)

":D"

Nie przejmuj się tymi złośliwościami pod Twoim adresem, znam dziewczyny miastowe które wyszły za rolników i mogę powiedzieć że lepiej sobie radzą na wsi niż te rodowite ze wsi, tylko chęci i przekonanie że wieś to jest Twoje miejsce na ziemi, no i zrozumienie i pomoc ze strony męża i nowej rodziny.          :)

Opublikowano

Rozczarowany dzieciaku :D... Zapamietaj moja pierwsza rade, olej ta pizde :D Tyle w temacie :D

Bardzo ładne masz słownictwo BRAWO!!!!!!!!            ;[

Opublikowano

Bardzo ładne masz słownictwo BRAWO!!!!!!!! ;[

Te prawiczku, gdzie zobaczysz tylko damski nick lub kawałek damskiego buta już zaczynasz słodzić :D Znam takich jak Ty :D także nie pisz do mnie bo mnie nie poderwiesz :D

to Ty z takim durniem chciałaś się związać?

vT coś ty się na nią tak zawziął? :D

Ja jej tylko pomagam Nie chce za miesiąc zobaczyć Rozczarowanej2 :D
Opublikowano

Te prawiczku, gdzie zobaczysz tylko damski nick lub kawałek damskiego buta już zaczynasz słodzić :D Znam takich jak Ty :D także nie pisz do mnie bo mnie nie poderwiesz :D

Ja jej tylko pomagam Nie chce za miesiąc zobaczyć Rozczarowanej2 :D

Dla mnie synek to ty jesteś zwykły gówniarz i wiejski burak.        :)

Opublikowano

O masz, a powiesz mi to w twarz pipko? :D Czy wierszyk ulozysz?

Twarz to najpierw trzeba mieć,  zastanów się dzieciaku nad sobą bo robisz z siebie kompletne zero.      ;[

Opublikowano

Gość który udaje pszczółke maję chce mnie czegoś tutaj uczyć? Drugi lata w damskich gaciach.. no panowie co jest z wami :D

Twarz to najpierw trzeba mieć, zastanów się dzieciaku nad sobą bo robisz z siebie kompletne zero. ;[

No tak Ty jej nie masz,za to masz fajne gacie damskie w pudle w nich byś zrobił karierę :D Do tego jeszcze Twoje mega wierszyki Mmm Czad :DD W taki sposób do końca życia będziesz prawiczkiem :D
Opublikowano

Wczulem w co haha :D ? W Twoje uzalanie czemu chlopak kompal mnie w dupe ?Prosze Cie ogarnij sie bo majaczysz :D :D

Myśl nadal że jak konia sobie walisz to jesteś już facetem     :D   ty o ułożeniu wierszyka to możesz tylko sobie pomarzyć, wystarczy  spojrzeć na twój bełkot który piszesz.       :)

Opublikowano

Myśl nadal że jak konia sobie walisz to jesteś już facetem :D ty o ułożeniu wierszyka to możesz tylko sobie pomarzyć, wystarczy spojrzeć na twój bełkot który piszesz. :)

O masz pipa próbuje pisać i sikać stojąc :DD Jak zmienię nick na Tatiana4 i wstawię kawałek nogi też będziesz udawał jaki to jesteś fajny i pisał te wieśniackie wieszyki? :D
Opublikowano (edytowane)

Pampersa i spać chamie, bo do pisania na forum to za głupi jesteś.     ;[

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Uuuuuu pizdeczka płacze :D :D

No czas już z tobą zrobić porządek.  

Opublikowano

Cześć  :)

Drodzy Rolnicy,

Czy rzucanie dziewczyny z miasta, która jest drobna, ładna, inteligentna, wykształcona, potrafi gotować i którą się niby KOCHA i to z wzajemnością to u Was normalne?

Czy "wydaje mi się", że ona sobie nie da rady na gospodarstwie jest rozsądnym powodem do rozstania? Dodam, że chodzi tylko o to.

Pytam, bo jestem z miasta i może się nie znam..

Z góry dziękuję za odpowiedzi  ;)

A mi się wydaje ,że chłopak po prostu miał cie dość i dyplomatycznie kopną w d... to ,że jesteś :drobna, ładna, inteligentna, wykształcona, potrafisz gotować  to są zalety, ale skoro tak łatwo z ciebie zrezygnował to twoich wad musi być więcej.  Swoją drogą kawał tępaka  z niego,mógł chociaż wymyślić coś bardziej finezyjnego ?? np że ma raka jąder i nie chce niszczyć ci życia z powodu swojej dysfunkcji  :)

Opublikowano (edytowane)

Tak to jest Aniu jak wiejski prostak myśli że jak zacznie rzucać wulgaryzmami to jest kimś, a jest nikim.       :)  Po tym poznaje się gówniarza.         :)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

No czas już z tobą zrobić porządek.  

co ty odpe...asz mój synu ???sam się wpie.. w  wątek a teraz jeszcze koledze grozisz ??walnij się w łeb . najlepiej młotkiem ...

Opublikowano

Najpierw przeczytaj chłopczyku kto się tu wpier i rzuca do wszystkich wulgaryzmami, a potem broń tego mądralę. Grożę? nie moderatorzy zrobią z nim porządek.     :)