Wszystko o kombajnach Sampo
Przez
szakal911, w Inne kombajny
-
Podobna zawartość
-
Przez Bartek3060
Witam, mam problem z kombajnem Fendt 5220e. Po włączeniu młocarni siekacz nie chodzi. Jaka może być tego przyczyna?
-
Przez Turbina
Witam wszystkich,koledzy spotkał się ktoś z kombajnem duńskiej firmy DRONINGDORK?????????????
Piszcie co wiecie o tych maszynach,jak się sprawują no i czy da do tego części,pozdrawiam.........
-
Przez Krecik11
Witam jak w temacie po przejechaniu kilku metrów podsiewacz dobity słoma że aż ciężko ją wyciągnąc z tamtad czy ma ktoś jakiś pomysł czego to moze być wina z kad słoma na podsiewaczu ?
-
Przez PTrend
Hej grupowicze, czy ma ktoś może w posiadaniu deutz fahr 6040 bez HTS'a? Jestem początkującym kosiarzem i potrzebuje parę porad między innymi o nastawy do rzepaku. Trochę za bardzo mieli mi ziarno i jest sporo połówek. (takie ustawienia mniej więcej próbowałem stosować - obroty młocarni tylko 420, szczelina 14, sito góra 8-9mm, dół 3-4mm, wiatr 550, prędkość robocza 3-4km/ha, heder 4,2m)
-
Przez Zib823
Cześć. Kombajn mf 187 wyjechałem nim z garażu i zgasł. Nie mogę go odpalić nawet nie załapuje. Z wtrysków słabo leci ropa raczej kapie niż tryska.zsjrzalem do filtrów i jest w miarę czysto ale już w pompce niskiego ciśnienia były drobinki rdzy z baku. Przepłukałem w miarę bak i zamotowalem nowa pompkę. Problem jest taki że pompka nie zaciąga paliwa z baku. Przewody paliwowe są drożne bo przedmuchiwalem je. Pytanie dlaczego ta pompka nie tłoczy paliwa
-