Ciągnik w przedziale 61-80 tysięcy złotych
Przez
kalipso156, w Jaki ciągnik wg ceny?
-
Podobna zawartość
-
Przez Damian512
Witam, szukam ciągnika uzywanego cena 60-80 max 90tys ciągnik o mocy od 120 do 150 km, dodam że ciagnik ma być głównym i pracował by w pługu, agregacie uprawowo siewnym, gruber, ciągnik do najcięższych prac, fajnie gdyby posiadał z przodu TUZ.
Jaki ciągnik możecie polecić w podanych parametrach, najlepiej coś trwałego i sprawdzonego sam zastanawiałem się nad case 5150 MF6280 czy 8120 lub może renault jakiś? A może ktoś coś innego poleci dobrego?
A co myślicie o tym case 5150
https://m.olx.pl/oferta/traktor-case-5150-tuz-4x4-orginal-125km-CID757-IDHYHwu.html
Lub o tym renault ares 640 rz
https://m.olx.pl/oferta/renault-ares-640-rz-reno-CID757-IDIAPps.html
-
Przez macko94
Cześć
Czy w przedziale cenowym 30-36 tysięcy złotych brutto kupi się ciągnik z napędem 4x4 o mocy 80-100 koni, 4 cylindry? Ciągnik może być kupiony bez tura, ale musi mieć możliwość bez większych komplikacji zamontowania jakiegoś polskiego tura trzysekcyjnego o udźwigu 1000-1200 kg. Służyć ma do głównie do pracy z turem (obornik, sianokiszonka), talerzówka 3 m i w szczególności opryskiwacz zawieszany 1200 litrów.
Może być polski jak i zagraniczny, mechaniczny. Prosty w ewentualnych naprawach, łatwy dostęp do części w rozsądnych pieniądzach.
-
Przez slawus
Złożyłem wniosek na modernizację i teraz zastanawiam się jaki ciągnik wybrać. We wniosku napisałem ciągnik o mocy 80-90 KM i jeszcze zastawiam się jaki sprzęt do takiego ciągnika (pług, agregat, siewnik...) Czytając posty widzę, że są tu znawcy tematu. Dodam, że będzie to podstawowy ciągnik na razie na 15 ha, ale zamierzam powiększyć areał w niedalekiej przyszłości.
-
Przez uiop86
Witam
Proszę o pomoc chcę kupić ciągnik 100KM ma być to główny ciągnik w gospodarstwie współpracujący z ładowaczem. Ciągnik ma kosztować około 160 tys brutto. W tej cenie zaproponowano mi Valtre A92 oraz Same (Lamborghini) Explorer 100, który z nich wybrać a może coś innego w tej cenie myślę też o Farmtracu 7100 ale nie mogę dośtać żadnych informacji może ktoś z Was wie coś więcej o nim szczególnie chodzi mi o jego cene.
-
Przez mouser
Jaki używany ciągnik proponujecie?
Moc: min. 80 km 4x4
Musi mieć ładowacz czołowy 3-sekcyjny
-