-
Podobna zawartość
-
Przez cheecko
Witam, staje przed wyborem przedniej kosiarki czołowej dwóch renomowanych firm. Zastanawiam się nad claas disco 3200f activefloat lub krone easycut f320 również z hydrauliczny dociskiem. Proszę o wasze opinie.
-
Przez Wojtek026
Poradźcie coś na temat kosiarki bijakowej, ogólnie to wiem tyle tylko że teraz z nowych głównie talex się sprzedaje ale są i inne jakieś tam włoskie jakieś starki jakieś "kosiarka bijakowa EFGHC 200" rozumiem że to jakieś chińczyki ale i cena przystępna, bomet też ma jakieś kosiarki no i teraz czy te "tanie mają jakiś mniejszy wał węższy czy to to samo oraz jaka szerokość, kosić tym chciałem co gorsze łąki poryte przez dziki linie w lesie przekosić z krzaków bagienko wykosić z kęp z łozy i trzciny gałęzie po wyrębie posiekać no i chciałbym coś jak najtaniej czy te wszystkie kosiarki bijakowe ECO to są jakieś mniejsze mniejsze bijaki mają czy o co chodzi?
-
Przez buszek
Witam , Panowie zamierzam zakupić kosiarkę rotacyjną 1,35 TAD_LEN
https://www.olx.pl/oferta/nowa-kosiarka-rotacyjna-gwarancja-transport-cala-polska-CID757-IDtSd6n.html#6ab6e67e28
Jakieś opinie? Kupował ktoś od nich ?
U tych zamówiłem niestety chyba odrzucę zamówienie ponad 3 tygodnie oczekuję zwlekają ciągle a to kierowcy nie ma a to święto
https://www.olx.pl/oferta/kosiarka-rotacyjna-bebnowa-1-35-bebnowe-4-noze-transport-kraj-nowa-CID757-IDuv0U5.html#6ab6e67e28
z góry dziękuję za odpowiedz
-
Przez Lukash3060
Myślę nad zakupem kosiarki dyskowej szerokość 2.4-2.8 m i waham się bardzo miedzy zachodnimi a naszymi.
Wstępnie mam zamiar kupić MF DM246 ISL ale sam już nie wiem czy warto płacić takie pieniądze na mój areał Kosiarka miała by kosić rocznie koło 60ha ( może więcej wiadomo cały czas chce się rozwijać ) , pracowała będzie z 100KM MF 6160.
Maszyny które biorę pod uwagę poza wyżej wymienioną :
- Samasz KDT260
- Talex OptiCut 250
- Vicon 124
Wiem, że cenowo jest duża rozbieżność, jakościowo też ale chciałbym poznać opinie użytkowników tych kosiarek, jaki areał nimi kosicie i jak wygląda dostępność części/awaryjność maszyn Oglądałem sporo filmów na YT , sporo też sam kosiłem różnymi kosiarkami aczkolwiek z dyskowych była to Vicon Delta 328jak dobrze pamiętam i chodziła fajnie
-
Przez UrsusPoland
Witam, posiada ktoś taką kosiarke? Zamierzam kupić kosiarke do zetora 8111 i zastanawiam się nad tą kosiarka. Jakieś opinie?
-