1014tojestto

co wy robicie w ursusach ????

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
mory1971    1

Dodalem odrobine luksusu do M-ki :

post-1945-0-11184400-1410026219_thumb.jpg

post-1945-0-32683600-1410026229_thumb.jpg

siedzisko Grammer z amortyzacja,baaaardzo wygodne,troche ciezko sie wychodzi ale co mi tam :) kolana chacza o kierownice gdyz fotel lekko sie unosi .

Edytowano przez mory1971

Elvis1090    110

Witam, niedawno zauważyłem wyciek oleju na kolanie pod wydechem w ursusie 1634 , na początku odłączyłem turbinę wtedy wycieku nie było . po założeniu nowego turbo i przepracowaniu 2 godzin przypociła się uszczelka miedzy wydechem a kolektorem(nie wiem czy to poprawna nazwa) wyciek jest nieznaczny lecz co może być jego powodem?? Może to nie olej a nie przepalona ropa i zacząć od sprawdzenia końcówek wtrysków??  ciągnik nie pali oleju po zgaszeniu silnika kontrolka zapala się po 2-3 sekundach wiec ciśnienie trzyma... co sprawdzić w pierwszej kolejności proszę o poradę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez DonPadre
      Cześć, moze ktos w swoim 3512 zobaczyl by gdzie powinien byc podpiety przewod ktory widac na zdjeciu ponizej (podejrzewam ze to moze byc masowy) bez niego swieci caly czas brak ladowania i przerywacz od kierunkowskazow dziwnie trzeszczy nie spelniajac swojej roli. Licze na wasza pomoc 💪😅

• Przez Mateusz100
      Witam wymieniałem ostatnio pompkę zasilającą paliwa w ursusie 360 i teraz pytanie czy to obojętnie jak ją założe na ten wałek krzywkowy co jest w pompie obojętnie w jakiej pozycji on będzie? Czy to ma znaczenie? Pytam ponieważ mam teraz problem z odpaleniem ciagnika zapala po czym zgaśnie i tak ciagle odpowietrzany juz ze sto razy i nic to nie daje pompka niby przepompowuje paliwo do zbiornika zawór przelewowy sie odzywa a on nadal nie chce zapalić w czym problem?? odkręciłem przewód jeden o wtryskiwacza i zakręciłem rozrusznikiem i o dziwo paliwo podaje więc o co chodzi? dodam ze filtry wymienione nowe i wszystko co już mogłem to robiłem..
    • Przez Leszczyk
      Witam, mam pytanie. Muszę wymienić uszczelkę pod głowicą, konieczna jest regulacja wtrysków i zaworów czy zdejmować głowice, zakładać uszczelkę i jechać dalej?
    • Przez mroziontko
      Witajcie, szukałem ale że nie jestem biegły może przeoczyłem taki temat. Czy ktoś z Was ma założony filtr z mf255 do c360 lub podobnego ciągnika? Chodzi mi o przepływ i czy pompa da radę ? Nie chodzi mi o trudność w montażu. Może ktoś z Was spotkał się z takim pomysłem?
    • Przez Leszczyk
      Witam wszystkich, mam pytanie. Konieczna jest regulacja wtrysków i zaworów w c360 podczas wymiany uszczelki czy zdejmować głowice, zakładać nową uszczelkę i jechać dalej?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj