-
Podobna zawartość
-
Przez DonPadre
Cześć, moze ktos w swoim 3512 zobaczyl by gdzie powinien byc podpiety przewod ktory widac na zdjeciu ponizej (podejrzewam ze to moze byc masowy) bez niego swieci caly czas brak ladowania i przerywacz od kierunkowskazow dziwnie trzeszczy nie spelniajac swojej roli. Licze na wasza pomoc 💪😅
-
Przez Mateusz100
Witam wymieniałem ostatnio pompkę zasilającą paliwa w ursusie 360 i teraz pytanie czy to obojętnie jak ją założe na ten wałek krzywkowy co jest w pompie obojętnie w jakiej pozycji on będzie? Czy to ma znaczenie? Pytam ponieważ mam teraz problem z odpaleniem ciagnika zapala po czym zgaśnie i tak ciagle odpowietrzany juz ze sto razy i nic to nie daje pompka niby przepompowuje paliwo do zbiornika zawór przelewowy sie odzywa a on nadal nie chce zapalić w czym problem?? odkręciłem przewód jeden o wtryskiwacza i zakręciłem rozrusznikiem i o dziwo paliwo podaje więc o co chodzi? dodam ze filtry wymienione nowe i wszystko co już mogłem to robiłem..
-
Przez Leszczyk
Witam, mam pytanie. Muszę wymienić uszczelkę pod głowicą, konieczna jest regulacja wtrysków i zaworów czy zdejmować głowice, zakładać uszczelkę i jechać dalej?
-
Przez mroziontko
Witajcie, szukałem ale że nie jestem biegły może przeoczyłem taki temat. Czy ktoś z Was ma założony filtr z mf255 do c360 lub podobnego ciągnika? Chodzi mi o przepływ i czy pompa da radę ? Nie chodzi mi o trudność w montażu. Może ktoś z Was spotkał się z takim pomysłem?
-
Przez Leszczyk
Witam wszystkich, mam pytanie. Konieczna jest regulacja wtrysków i zaworów w c360 podczas wymiany uszczelki czy zdejmować głowice, zakładać nową uszczelkę i jechać dalej?
-