Kombajny Deutz-Fahr M770 M750 M600
Przez
mon21051, w Deutz-Fahr
-
Podobna zawartość
-
Przez toobek
Witam. Mam pytanie do użytkowników kombajnu Fahr M900. Wczoraj kosiłem pszenicę i mam bardzo dużo kawałków słomy w zbiorniku. Wiatr ustawiony na 5 i nic nie dawał. Dolne sito 11 mm górne otwarte 1/3. Co należało by zrobić żeby nie było tyle słomy. To mój pierwszy sezon z kombajnem dlatego takie pytanie. Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Dodam jeszcze że na górnych sitach na początku sit bliżej bębna młucącego jest dość dużo słomy. jest pękania między żaluzje. A prawie na całych górnych sitach dużo kłosków które się poblokowały między żaluzjami sita
-
Przez Pianek
Witam. Jak zdjąć koło pasowe na wariatorze w kombajnie fahr m900? Ściągaczem na siłę, czy w jakiś inny sposób?
-
Przez borys1972
witam wszystkich
czy może ktoś podrzucić jak uszczelnić wariator fahr m900 i gdzie można kupić części lub gdzie można kupić zamiennik
-
Przez Dej
Witam mam problem z deutz fahr dx 85 po wymianie uszczelki pod głowicą coś zaczęło stukać tak jak źle ustawne zawory ale to chyba nie to bo ustawiałem i nic nie pomaga. Uszczelka dobrana tyle grubsza o ile z planowano głowicę. Słychać dopiero na wyższych obrotach tak do 1300 nic nie słychać. Panowie co to może być. Dziękuję za pomoc
-