-
Podobna zawartość
-
Przez piotreksz231
Witam czy znacie może jakiegoś handlarza który sprzedaje przednie napędy do zetorów 7211-7711 najlepiej z lubelskiego lub mazowieckiego lub okolic, bo na olx na razie niezbyt mają do tego modelu
-
Przez adamek1942
Witam panowie mam pytanie nr 1. czy to normalne żeby ciągnik po pracy okolo 2 h(nawet nie ) miał tak gorący most tylni że aż się dotknąć nie da (parzy) ????? Hamulce nie trzymają bo słychać jest jak puszczają i zresztą czuć jak hamują trzeba dobrze nacisnąć pedał żeby zahamowały gwałtownie. Wcześniej pracowałem c 360 ale taki gorący to nigdy nie był nawet po sieczkarni od kukurydzy.
Drugie pytanie jest takie czy jest możliwość przedostania się oleju z silnika do skrzyni ??? albo do układu wspomagania ?? bo ubywa koledze oleju w proxie prosił żeby spytać, a silnik pracuje bez zarzutów .
-
Przez SmeryTeamTV
witam posiadam ciagnik zetor 11441 i mam problem z nadmuchami , kiedyś działały wszystkie teraz tylko 3 bieg niezależnie czy mam włączoną klimę czy nie doradzicie w co robić ? pzdr
-
Przez WojtekBuawski
Witam Czy po zamienienie dpf-a na wkład serwisowy jest odczuwalna różnica w pracy silnika, jego wydajności itp.?
-
Przez Tomek765
Czemu w zetorze 5245 świeci kontrolka sprzęgło 5 minutowe jeżeli jest wyłączone jakie mogą być przyczyny i jak można to naprawić.
-