Skocz do zawartości

Jaką wybrać folię do sianokiszonki? [ceny]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 26.02.2021 o 14:04, Troker1979 napisał:

Mamy w sprzedaży folię do sianokiszonki Agra Stretch i siatkę do bel Agro Net. Po więcej informacji zapraszam do kontaktu email: karolina.primeagro@icloud.com lub +48 604 415 659

Agra_Stretch.png

Agra_Stretch_02.png

Bale Netwrap zdj.1.png

BaleNetwrap.zdj 2.png

IMG_0038.jpg

IMG_0043.jpg

Strechfolie_Gruppe.png

Opublikowano
Dnia 28.05.2021 o 09:56, Neoslash napisał:

Witam, mam styczność z tą folia od około 3 lat. Nie chcę nikogo zniechęcać, ale w tej sytuacji jakość idzie w parze z cena. Folia jakościowo z niższej półki. Apeluje o rozwagę przy zakupie, czyli przede wszystkim przetestować, jeśli spełni oczekiwania klienta, to na ten moment jest to ciekawa propozycja cenowa, ale w mojej opini jest to folia dla mało wymagających klientów. Jeśli chodzi o handel, jest to ciekawa pozycja, jako alternatywa dla droższych folii. Mimo wszystko jestem zobowiązany zaznaczyc, że jakościowo jest to niższa półka, raczej dla rolników, którzy mają czas i lubią używać łaciny kuchennej

Mamy w sprzedaży bardzo dobrej jakość folię do sianokiszonki Agra Stretch i siatkę do bel Agro Net. Po więcej informacji zapraszam do kontaktu email: karolina.primeagro@icloud.com lub +48 604 415 659

Agra_Stretch.png

Agra_Stretch_02.png

Bale Netwrap zdj.1.png

BaleNetwrap.zdj 2.png

IMG_0038.jpg

IMG_0043.jpg

Strechfolie_Gruppe.png

Opublikowano
Dnia 17.12.2007 o 17:07, nasil90 napisał:

ja używam kilku marek ale naj więcej silotitte

Mamy w sprzedaży bardzo dobrej jakości folię do sianokiszonki Agra Stretch i siatkę do bel Agro Net. Po więcej informacji zapraszam do kontaktu email: karolina.primeagro@icloud.com

Agra_Stretch.png

Agra_Stretch_02.png

Bale Netwrap zdj.1.png

BaleNetwrap.zdj 2.png

IMG_0038.jpg

IMG_0043.jpg

Strechfolie_Gruppe.png

Opublikowano

Mamy w sprzedaży bardzo dobrej jakości folię do sianokiszonki Agra Stretch i siatkę do bel Agro Net. Po więcej informacji zapraszam do kontaktu email: karolina.primeagro@icloud.com lub tel: +48 604 415 659

Agra_Stretch.png

Agra_Stretch_02.png

Bale Netwrap zdj.1.png

BaleNetwrap.zdj 2.png

IMG_0038.jpg

IMG_0043.jpg

Strechfolie_Gruppe.png

Opublikowano

Witam wszystkich, tak patrzę na to wszystko co się dzieje, ropa w górę nawozy to nawet szkoda gadać, i tak przeglądam Internet i dzwonię po składach za folią i jest coraz ciężej znaleźć coś po niżej 400 zł za 750cm , myślał wogóle ktoś nad zakupem teraz foli albo w grudniu bo się obawiam że na wiosnę bliżej sezonu a euro wysoko stoi bardzo ,to mogą być ceny pod 500 zł co sądzicie kupować, kupuję ktoś wogóle folię,

Pozdrawiam

Opublikowano

Kupujecie już folie na nowy sezon. Trochę zrobiłem rozeznanie i ceny zaczynają robić się chore 450-500 za rolkę 750. Są też tańsze ale nie wiadomo jak z jakością.

Zastanawiam się nad master wrap 750.

Ktoś więcej owijał tą folią bo na razie mamy jednego kolegę zadowolonego z tej foli?

Opublikowano

Witam, czy ktoś słyszał albo używał foli blue power ? Coś więcej na jej temat bo w internecie za bardzo producenta nie idzie znaleźć a w sprzedaży coś takiego jest dostępne.

Opublikowano

Jakie są u was ceny folii do balotów jak i pryzm, duże wzrosty cen względem poprzedniego roku? Podawajcie producenta, cenę oraz rozmiar.

Może jakiś sklep/hurtownie z dobrymi cenami znacie?