black08

TC54 Hydro kontra TC5050

Polecane posty

Gość Profil usunięty   
Gość Profil usunięty

Drgań jest mniej bo sita są przeciw bieżne...

Wiadomość z agroFakt.pl

rower56    0

Co wyświetla ten monitorek w panelu bocznym w tc 5050? Wiem,że straty ziarna, ale co jeszcze?

Hmm..monitorek nie wyświetla strat ziarna,od tego są takie diody.Monitorek wyświetla to co sobie zarządasz..Min.obroty bębna,wentylatora,czas pracy,prędkość jazdy,licznik ha,temperatura, itp. ;)

rower56    0

A no to sie pomyliłem :unsure: :). Adrian ile jest przycisków obsługowych tego monitorka, łatwy jest w obsłudze(chodzi mi o obsługe podczas koszenia)? Jak wyświetla prędkość to tylko prędkość można zobaczyć w danym momencie czy coś poza tym np. skoszone ha. Jeszcze jedno- licznik ha wyświetla tylko powierzchnię całkowitą skoszonych ha czy można na danym polu zobaczyć skoszoną powierzchnie? Troche dużo pytań :P , ale liczę na odpowiedzi, jak chcesz to pisz na PW.

Hmm.a więc tak.Przycisków jeżeli się nie mylę jest 10.Co do obsługi da się przyzwyczaić (trzeba wiedzieć który przycisk do czego służy,niektóre przyciski służą do 3 funkcji).Jeżeli chcesz zobaczyć prędkość,naciskasz na klawisz prędkości,i cały czas pokazuje prędkość,a jeżeli chciał być zobaczyć skoszone ha musisz nacisnąć dany klawisz.Powierzchnię masz zapisaną,całkowitą,i jeszcze bodajże chwilową.Chyba na wszystko odpisałem :)

rower56    0

Adrian ile on ma wysokości z kogutem, ze wszystkim, a nie wiesz przypadkiem ile ma JD 1470?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Krzysiek2001111
      Witam zakupiłem kombajn new holland 8040 z roku 89/90. Ma ktoś może jakaś instrukcjie obsługi? Jaki olej do silnika ? Jaki olej do hydrauliki ? Ile litrow ?
    • Przez Palzbig
      Witam . Kupiłem kombajn new Holland Tx64 . Kombajn jeździł u tego co kupiłem . U siebie na podwórku też nim jeździłem a po 2 miesiącach odpaliłem maszynę i chciałem nim wyjechać spod wiaty . Niestety nie chce jechać . Mam podejrzenie na sterowanie elektryczne hydrostatem . Czy miał ktoś taki przypadek i wie od czego się zabrać co sprawdzać aby dojść do tej usterki . 
    • Przez Llta
      Witam. Nabyłem w tym roku Kombajn new holland Tf 78. Jak często zmieniacie olej w układzie hydraulicznym i hydrostacie. Książka pisze co 400 mth lub co roku. W jak to jest w praktyce? 
    • Przez sasiad_26
      Mam pytanie do użytkowników kombajnu New Holland TC 5070 czy jest jakiś sposób na odpięcie kierownicy sieczkarni słomy ???
      (Samo poniesienie w górę mało daje nie mieści się do garażu)
    • Przez lukasz345
      Piszcie co wiecie o tym sprzęcie.
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj