Balzak

Jaki ciągnik byście kupili, nie zwracając uwagi na cenę

Polecane posty

pleban1330    1

Ja bym kupił ładowarke teleskopowa manitou a ciagnik mf mc cormick i ursusy z kwadratowa maską zwłaszcza 6014

Grzenio    17

Fendt (taki model jaki kto potrzebuje)

Bierzcie pieniądze póki dają bo długo to nie potrwa!!!

roney1    0

Claas Xerion,lub Fendt 936 Vario :P

Edytowano przez Olik
Nie piszemy postu w okienku: "Enter trackback links"! Tylko w okienku na górze strony!

Wiadomość z agroFakt.pl

rochu87    0

ja jestem napalony na massey ferguson 15 km fajny wygla i podobno jest bardzo ekonomiczny częsci i przeglad są tańsz niż cllas lub fend

radek94    0

Ja marzę o deutz fachr-e agroplus 67 z turem, mój wujek ma takiego i bardzo mi się podoba chodź jest bardzo glośny :angry:

ursus c-330m+tur, massey ferguson 255 siła pociągowa 15 ha

Ursusc385    1439

Moje marzenie to Farmtrac 675 DT + ładowacz czołowy ;) albo 665 DT / 70 4WD + ładowacz czołowy :)

pasio    22

Ja bym brał Johna z full wyposażeniem, chociaż MF-em też bym nie pogardził;)

miszka31    31

ja każdy ciągnik bym kupił oprócz;zetora,pronara,bjełarusa,kuboty i tych innych wynalazków

New1    17

Fendta z najnowszej seri na full wyposażeniu z tuzem turem ;) poprostu nic lepszego mi na jezyk nie nachodzi jak FENDT !

tak ze 120 km , ewentualnie z systemem zarządzania moca i 6 cyl !! :D:)

Kanuni5125    0

JA to bym sobie kupił John Deera no i jeszcze coś mniejszego np. Massey Ferguson - bo ma fajny wygląd, i jest dość mocny

URSUS C - 328 POTĘGA MOCY
Nie ma że nie da rady, gaz do końca i musi iść !

Ginter    0

Ja kupiłbym sobie fendta 818 na full wypasie i lemken'a 5 skib obracalny do niego i jeszcze pare nowych gratów

BartekPL    76

Ja kupiłbym Claas'a Axiona 850 full-opcja.

POMOGŁEM KLIKNIJ ZIELONĄ STRZAŁKĘ Z PRAWEJ STRONY MOJEGO POSTU

DPro1993    0

Fendta 936 Vario Black Beauty Valtra N82 Case STX

a napewno nie kupiłbym DF, Same, Kubota, Foton, Pronar i inne gów...a

Zetor Nr 1 w Polsce!
Proxima z turem czy bez zawsze piękna jest ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Matejku
      Witam szukam ciągnika od 160km w góre do 130tys moje wymagania to komfortowy i jak naj miej skomplikowany.
    • Przez krost
      ursus  1224 ciśnienie silnika byłem ostatnio ogladac 1224 i cisnienie silnika było na zimnym 3 i gość mówił że na cieplym jest 2 
      czy silnik bedzie jeszcze chodził czy będzie trza się liczyć z remontem silnika 
    • Przez Edmund22
      Witam. Chcę kupić nowy ciągnik z pomocą programu. Mam 17 hektarów ale chce dokupić jeszcze Ok 10. Jaki ciągnik polecacie jako główny  w przedziale 80-100 koni. Sieje tylko zboże  Fajnie żeby był w miarę jak najprostszy mało wadliwy.
      Zwracaj uwagę na ortografie i interpunkcje - Moorgi
    • Przez WojtekRabiczko
      Witam wszystkich i proszę o pomoc w wyborze ciągnika dużo przejrzałem ale świeżego porównania tych ciągników nie udało mi się znaleźć wszystko było sprzed iluś tam lat interesuje mnie ciągnik o mocy 120 koni myślałem o Zatorze fortera ale w tej samej cenie można kupić też kubotę oczywiście o mocy tej samej. Nie będę pisał co ciągnik ma robić ogólnie interesuje mnie co byście polecali I co byłoby rozsądniejsze w eksploatacji o tych ciągnikach recenzje są różne może tu ktoś mi coś rozjaśni bo jestem pod wielkim znakiem zapytania ze wszystkie uwagi dziękuję pozdrawiam
    • Przez Bartek13
      Witam. Zastanawiam się nad zakupem ciągnika pomocniczego o mocy 80/90 km z średnicą skrętu do 8.5m ciągnik pracował by w kosiarce opryskiwaczu itd.
      Budżet 70-110 tyś ciągnik miałby posiadać rewers elektrohydrauliczny i co najmniej jeden półbieg pod obciążeniem oraz min 16 biegów do przodu 
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj