Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
pawel131

problem z elektrozaworami

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
pawel131    0

mam problem. Nie działa mi żaden elektrozawór. Jedynie przyśpieszacz i hamulec wałka a reszta nie. Wczesniej też chwilowo nie działały ale jak zgasiłem traktor i zruszyłem kablami to działały, a teraz nie chcą zadziałać. Sprawdziłem wszystkie styki i bezpieczniki i nic. Może gdzieś jeszcze są jakieś bezpieczniki oprócz tych w kabinie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Marek1ka    0
mam problem. Nie działa mi żaden elektrozawór. Jedynie przyśpieszacz i hamulec wałka a reszta nie. Wczesniej też chwilowo nie działały ale jak zgasiłem traktor i zruszyłem kablami to działały, a teraz nie chcą zadziałać. Sprawdziłem wszystkie styki i bezpieczniki i nic. Może gdzieś jeszcze są jakieś bezpieczniki oprócz tych w kabinie?

Gdzieś zgniły przewody albo mysz przegryzła. Miernik w rękę i szukaj, ewentualnie serwis. Naprawiam elektronikę i to częste przyczyny awarii.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pawel131    0

mysz na pewno nie przegryzła. A do tych 4 elektrozaworów idą inne kable z prądem bo przyśpieszacz a jest trochę bliżej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

pawel131    0

już wiem co sie stało, komputer padł. Wiecie może kto naprawia takie komputery na pomorzu albo okolicach?

 

I jeszcze jedno pytanie. Czy panel ehr też jest zależny od tego komputera?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować  

×