Przedni napęd do C-360 [połączone]
Przez
sidkoz, w Modyfikacje
-
Podobna zawartość
-
Przez jaco512
Myślał ktoś nad tuningiem : turbo czy inne zabiegi żeby było z 60 km?
może praktykował ktoś wyciszenie jej?
-
Przez pioetek
Tak jak w temacie myśle czy da rade jakoś przerobić układ kierowniczy w ursusie 4011 tak żeby wsadzić do niego wspomaganie elektryczne i czy jest to w ogóle możliwe proszę o was o pomoc
-
Przez włodek
Witajcie,
Czeka mnie na wiosnę wymiana ramion podnośnika. Moje pracują od nowości i kule są już tak wyrobione że mają prawie 1cm luzu na maszynie. I teraz zastanawiam się co to zrobić, iść w ramiona z hakami czy zakładać standardowe. Podpowiecie? Faktycznie z tymi hakami jest wygodna? Jak rozmawiam z właścicielami nowych ciągników to opinie są różne. Jedni chwalą, drudzy mówią że bez przerwy się zacinają. Różnica w cenie jak wiadomo spora. Haki niemal dwukrotnie droższe. Dopłacać czy brać normalne ramiona? Ja osobiście mimo iż moje mają ogromny luz, to mam czasem problem z wypięciem czy podpięciem maszyny. Zwłaszcza takiej która ma szeroko rozstawione zapięcia. Trzeba się mocno namęczyć.
-
Przez włodek
Witajcie,
Widzę po galeriach że są osoby które już w C360 podobne modyfikacje robiły. W związku z tym, że teraz ten ciągnik będzie wykorzystywany do lekkich prac, głównie przydomowych, gdzie operowanie sprzęgłem będzie bardzo częste, zastanawiam się nad montażem wysprzęglika. Nie mogę natomiast znaleźć informacji na temat sposobu jego montażu. Czy to jest na tyle proste jak widać na zdjęciach tj wstawienie zamiast cięgła łączącego pedał z dźwignią sprzęgła, wysprzęglika i zasilenie go płynem? Czy może jest gdzieś jakiś ukryty haczyk. I jeszcze jedna rzecz. Bo widzę że jedni mają zamontowaną dodatkowo sprężynę, inni jej nie mają. Jaki jest jej cel? Sprzęgło samo nie chce odbijać?
-
Przez c-360iju
czy się opłaca zamontować w C-360 4p co myślicie jak się kształtuje cena takiego silnika
-