-
Podobna zawartość
-
Przez AdrianAndrzejewski
Witam mam pytanie odnosnie poziomu plynu chlodniczego w fendzie 927 vario tms .W zbiorniczakach slabo widac stan praktycznie wcale nie widac .Jest jakas informacja gdy plyn juz ma niski poziom a tak to jaki wyswietla sie komunikat ?.Traktor sie nie grzeje wiec plyn napewno bedzie .z gory dziekuje
-
Przez depeteAG
Dzień dobry, mam problem z ciągnikiem Fendt Vario 818 2005r. mianowicie ciągnik pod obciążeniem (bez przegrzania) strzela płynem chłodniczym z wlewu(z dziurki w korku) na ten płyn oraz na panelu kontrolnym temp. odrazu idzie do góry i każe się zatrzymać jeśli utrzymamy normalne tempo pracy. Natomiast jest sposób, kiedy ciągnik się nie przegrzewa czyli: ustawiam dosyć wysokie obroty 1650 i pracuje z prędkością max. 5km/h z carrier'em 5m i wtedy można nim popracować ale jak na tak duży ciągnik to taki carrier nie powinien robić tych problemów dodatkowo 5km/h to trochę za wolno na pracę z carrier'em. W ciągniku wymieniliśmy termostat i tu pytanie czy ten ciągnik ma może 2 termostaty, wiatrak od chłodnicy też dobrze wieje więc to raczej nie wiskoza.
-
Przez Mateusz_105
Pomóżcie stoję przed zakupem takiego ciągnika 2004r i 8tyś na liczniku i właśnie czy te 8 tyś to dużo na niego?
-
Przez Moscov
Witam. Niedawno zakupiłem Fendta 611 (1982) do paszowozu. Czy ktoś może mi powiedzieć co to za kontrolka? Czasami się zapala. Chodzi o zielone G
-
Przez Anteek
witam problem zFENDT 939 błąd EDC1d.1.08 2015 rok
Błąd pojawia się pod obciążeniem czy to transport czy pole..
Wymieniony układ cały paliwowy ponad 50 k pln poszło i dalej ciągnik nie działa... wtryski pompa paliwowa wymieniona nic nie pomogło...
Czy ktoś miał problem podobny z ciągnikiem?
-