Koszenie kukurydzy Fortschritt / MDW 524
Przez
osmy888, w Fortschritt
-
Podobna zawartość
-
Przez emilchaja
Witam,noszę się z zamiarem kupna kombajnu, i znalazłem takie oto ogłoszenie.Dzwoniłem do sprzedającego powiedział że kombajn jest w dobrym stanie, ale mówić to można ,dowiedziałem sie też że maszyna została sprowadzona z Czech , a na forum wyczytałem że maszyny z tamtąd mają różne opinie.Prosił bym Was o zerkniecie na to ogłoszenie i napisanie Waszych opinii.Za wszystkie porady z góry dziękuję.pozdrawiam
-
Przez Tondi
Witam. Potrzebuję pomocy. W Fortschritt 514 i nie działa rozłączanie sprzęgłem hederu i wysypu ze zbiornika. Jestem pewien, że to kwestia wyregulowania tych cięgieł pod kabiną. Są luźne po wciśnięciu sprzęgła, ale nie ma też dużo gwintu na cięgle żeby je naciągnąć. Czy ktoś, coś mógłby podrzucić jaka jest zasada regulacji tego mechanizmu.
-
Przez Marcel7698
Witam posiadam ciągnik forshirtt i potrzebuje pomocy wałek po podłączeniu do maszyny nie chce działać po odpaleniu ciągnika i zmienieniu pozycji wajchy zaczyna trzeszczeć i nie zaskoczy aby wałek działał dopiero zaskakuje po zgaszeniu ciągnika co to może być mail ktoś taki przypadek ???
-
Przez John98
Witam mam taki z mdw 524
problem z ustawieniem wiatrów i bębna coś mi się z instalacją popsuło że raz działa raz nie działa patrzyłem bezpieczniki są ok pomocy z góry dzięki
-