-
Podobna zawartość
-
Przez Konrad_Jestem
Potrzebuje pomocy, potrzebuje dokładniej opinie użytkowników tych siewników, mogę kupić taki egzemplarz za 3000. Bardzo ładny stan, żadnych luzów, tylko boję się przekładni mechanicznej. Posiada on drobny wysiew?
-
Przez Sebo_1701
Witam, remontuje rozsiewacz i chciałbym zlikwidować luz pod prawym talerzem. Pytanie brzmi jak wymienić łożysko pod Piastą, ktoś przerabiał temat. Z góry dziękuję za pomoc
-
Przez center
Witam Jestem zainsteresowany taimi siewnikami tej marki ale nigdzie się nie spotkałem z opiniami o tych maszynach. Chciał bym aby tutaj użytkownicy tych maszyn opisali jak się nimi pracuje jakie maszyny posiadają ich wady zalety. Dzięki wielkie:D
-
Przez antoniekek
Dzień dobry,
Panowie poradźcie jak ustawić docisk w Saxoni a200, niestety niektóre leje zostawiaja mi ziarka na wierzchu.
Zrobiłem zagarniacze, dodałem stopki do spulchniaczy śladów,
Sprężyna jest prawie maksymalnie rozciągnięta, i teraz pytanie jak ustawić głębokość siewu, czy niżej opuscic cięgna, co z łącznikiem centralnym- w starym siewniku jak go wykręcałem(wydluzalem) to redlice szły niżej tu przy pływającej belce jedyne co uzyskuje to że jak podnoszę siewnik to zagarniacze że ciągną się po ziemi.
PodpowiedCie jak to ustawić. Bo siewnik super dokładnie wysiewa jednak ziarka na wierzchu zostaja (jakieś 20%)
-