kalispo16

Brak gazu 6910

Polecane posty

kalispo16    1

Witam. Mam John Deera 6910 i problem z gazem a mianowicie chodzi o to że po włączeniu silnika nie reaguje na gaz. Założony Nowy potencjpmetr w kabinie. Nieraz załapie i zagada ale po chwili obroty zaczynają wariować. Ma ktoś pomysł co może być nie tak? ( pompa Lucas)

iron    1016

pompa do sprawdzenia może zawór dawki paliwa padł.zamiast wymieniać potencjometr trzeba było podłączyć komputer i sprawdzić.

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez simer
      Witam Panowie szybkie pytanie w 6630 zmieniam olej w skrzyni,wymieniłem dwa filtry olejowe i wyczyściłem sitko w dyfrze pod plastikową nakrętką.Zalałem nowy olej odpaliłem silnik i nie działa hydraulika tzn kierownica podnosnik rozdzielacze hydrauliczne Jedyne co mogłem zrobic źle ze nie wlałem oleju od filtrów Ma ktoś jakiś pomysł
    • Przez dawidjohn
      Witam mam problem z podnośnikiem John deere 6100 samoczynnie podnosi do góry i nie chce opuścić, wczoraj delikatnie puknalem w silnik krokowy elektryczny i opuścił, dziś ta sama sytuacja przy przewożeniu beli turem samoczynnie narosło ciśnienie i podnośnik poszedł do góry. Czy ten silnik krokowy jest rozbieralny? miał ktoś taki problem? Pozdrawiam 
    • Przez maras3029
      Witam,założyłem do mojego 6930 power byond  wszystko działa poprawnie  do czasu gdy podłączenia pod niego nie  odbiornika,nie działa a zewnętrzna hydraulika. Proszę  o jakieś podpowiedzi.
    • Przez okejas
      Witam.
      Mam Problem z brakiem obrazu na wyswietlaczu, ciągnik na noc zostawiłem na podwórku i przy rannym odpaleniu już wyswietlacz nie wstał czy ktoś coś wie na ten temat co mogłoby być przyczyną takiego stanu rzeczy??
      Pozdrawiam
    • Przez ejczbio
      Witam, mam pytanie chyba bardziej do serwisantów, ale może i nie tylko. Chciałbym wyłączyć włączanie przedniego napędu przy wciskaniu hamulca, ponieważ uważam to za najbardziej debilny patent w moim ciągniku (6230) Wg. mnie to powinno działać dopiero przy prędkościach większych niż 10km/h W sumie nie mam pojęcia jak to rozwiązać, czy wpiąć się gdzieś w układ elektryczny, np. za czujnikiem który jest odpowiedzialny za włączenie napędu po wciśnięciu hamulca i zastosować włącznik ON/OFF?
      Jak myślicie, da się coś z tym zrobić?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj