-
Podobna zawartość
-
Przez simer
Witam Panowie szybkie pytanie w 6630 zmieniam olej w skrzyni,wymieniłem dwa filtry olejowe i wyczyściłem sitko w dyfrze pod plastikową nakrętką.Zalałem nowy olej odpaliłem silnik i nie działa hydraulika tzn kierownica podnosnik rozdzielacze hydrauliczne Jedyne co mogłem zrobic źle ze nie wlałem oleju od filtrów Ma ktoś jakiś pomysł
-
Przez dawidjohn
Witam mam problem z podnośnikiem John deere 6100 samoczynnie podnosi do góry i nie chce opuścić, wczoraj delikatnie puknalem w silnik krokowy elektryczny i opuścił, dziś ta sama sytuacja przy przewożeniu beli turem samoczynnie narosło ciśnienie i podnośnik poszedł do góry. Czy ten silnik krokowy jest rozbieralny? miał ktoś taki problem? Pozdrawiam
-
Przez maras3029
Witam,założyłem do mojego 6930 power byond wszystko działa poprawnie do czasu gdy podłączenia pod niego nie odbiornika,nie działa a zewnętrzna hydraulika. Proszę o jakieś podpowiedzi.
-
Przez okejas
Witam.
Mam Problem z brakiem obrazu na wyswietlaczu, ciągnik na noc zostawiłem na podwórku i przy rannym odpaleniu już wyswietlacz nie wstał czy ktoś coś wie na ten temat co mogłoby być przyczyną takiego stanu rzeczy??
Pozdrawiam
-
Przez ejczbio
Witam, mam pytanie chyba bardziej do serwisantów, ale może i nie tylko. Chciałbym wyłączyć włączanie przedniego napędu przy wciskaniu hamulca, ponieważ uważam to za najbardziej debilny patent w moim ciągniku (6230) Wg. mnie to powinno działać dopiero przy prędkościach większych niż 10km/h W sumie nie mam pojęcia jak to rozwiązać, czy wpiąć się gdzieś w układ elektryczny, np. za czujnikiem który jest odpowiedzialny za włączenie napędu po wciśnięciu hamulca i zastosować włącznik ON/OFF?
Jak myślicie, da się coś z tym zrobić?
-