-
Podobna zawartość
-
Przez MatKub2405
Witam, chciałbym się was zapytać czy kompostownik czyli ogromna kupa,może zostać wywieziona na pole? Kompostownik ma około 20/30 lat 😂 Wywalane na nim była trawa ścięta no i to się chyba nazywa pędy z chryzantem te co się wyrywa jak chryzantema jest ścięta.Pod ziemniaczki chciałbym to wywalić ale czy to bezpieczne?
-
Przez Młody1997
Witam, tak jak w temacie szukam dziewczyny ze wsi, najlepiej z województwa łódzkiego. Nie musi mieć gospodarstwa, ale fajnie by było, gdyby wiedziała co z czym i jak no i przede wszystkim musi umieć jeździć ciągnikiem Wiek do 27 lat.
-
Przez Tomaszwidzinski
Witam mam pytanie a mianowicie chciałbym kupić działkę która ma pow. 1.7ha jest to działka na której rosną w większości drzewa owocowe i krzaki. Niestety nie jestem rolnikiem czy jest jakaś inna opcja żeby ją zakupić czy ewentualnie jest możliwość kupna połowy tej działki proszę o pomoc pozdrawiam
-
Przez panmino
Jak ogarniacie czyszczenie chłodnicy w terenie? Macie jakieś patenty na sprężone powietrze? Widziałem na jakimś filmie, że ktoś używał spalinowej dmuchawy do liści... Jakieś pomysły?
-
Przez TheRolnikSweet
Witam. Czy posiada ktos oponki brighstone? Warto się w to pchać czy lepsze alliance agri-star?
-