Skocz do zawartości
  • ×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

      Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

    ×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

    ×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

    ×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

  • Podobna zawartość

    • Przez SebastianP
      Witam.
      W maju zakupiłem ładowacz Agromax. z którego jestem nawet zadowolony.
      Posiada on 3 sekcje, jednak panowie monterzy podłączyli go pod rozdzielacz na błotniku, gdyż tak wskazuje producent w instrukcji.
      Niestety podczas pracy ładowaczem często "brakuje rąk", gdyż trzeba obsługiwać oba rozdzielacze na raz.
      Dodam także, że ciągnik nieraz współpracuje z przyczepą wywrotką i muszę mieć wolne wyjścia.
      Czy ktoś mógłby mi wskazać gdzie który wąż podpiąć i co będę musiał zakupić?
      Niedługo dodam zdjęcia.
       
      Dziękuję i pozdrawiam




    • Przez KubowskyyClaas
      Witam, mam pewien problem jeśli chodzi o podnośnik w ciagniku Claas Ares 657 ATZ podnosnik z maszyna np; pług podniesie wszystko jest ok zaczyna opuszczać na dół może ze 2 cm i nagle szarpnie do góry podniesie i znów opuszcza 2-3cm i do góry co to moze być?
    • Przez Filipson
       
      Witam.  Mam John Deera 2850 z turem JD 640A. Problem polega na tym że tur strasznie trzęsie przy podnoszeniu jak również przy opuszczaniu, nie można normalnie nim pracować.  Obie pompy były wymieniane (ta w środku i ta na zewnątrz).  Tura dokupowałem i podłączyłem zasilanie z tyłu na wyjściu hydrauliki (na zdjęciu nr 1), a powrót wkręciłem w górną pokrywę skrzyni (widoczny na zdjęciu nr 2). Olej strasznie się nagrzewa. Rozrusznik ma ciężko zakręcić jakby w obiegu ciągle trzymało ciśnienie bo poszedł mi wieniec już drugi raz. 
      I stąd pytanie co może być powodem moich problemów ?  Źle podpięty TUR czy coś z jakimś zaworem ? 
       
      Zamieszczam zdjęcia podłączenia TURa
    • Przez krzysiek100
      Witam posiadam c330 z 1977r. Chciałbym zamontować jedno wyjście hydrauliczne wprost z rozdzielacza i zmienić olej w skrzyni i w kolumnie kier. Moje pytanie brzmi: Czy lepszym rozwiązaniem będzie kupienie wyjścia z przewodem stalowym czy z gumowym oraz jaki najlepiej olej wlać do skrzyni i kolumny kierowniczej? 

    • Przez kamiljaro
      Witan Po rozgrzaniu dobrze ciągnika na skreconych kołach ciągnik rozlacza biegi, wyskakuje żółtka lampka na wyświetlaczu. Odrazu rozlacza hydraulike i wspomaganie tak jakby słabiej działa. Za pierwszym razem tak jakby było mało oleju więc dolałem i hydraulika wróciła ale nie dał rady unieść agregatu z siewnikiem Ani nawet siewnika hydraulika zarzucic na agregat( jak gaz opór to ledwo uniosl). Po tym  zostal wymieniony filtr, olej w normie a problem dalej ten sam. Ciśnienie ba wyjściu około 200.
      Jakby ktoś coś doradzil jakie mogą być ewentualne przyczyny 
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.