News

Sprzedam pług obrotowy 3 skibowy Rabewerk
Przez
DJ_90, w Giełda rolna - rolnicza
-
Podobna zawartość
-
Przez bizonlukaszZ056
Jak w temacie prosiłbym o opinie na temat tego pługa, czy ktoś go posiada i pracuje nim lub czy widział jego prace. Przymierzam się do kupna pługa i tu pytanie czy wart jest uwagi, kusi ceną i odkładnice kvernelanda i stąd moje pytanie. Czekam na odpowiedzi
-
Przez Rolnik117
Witam mam problem z plugami obrotowymi kverland 4x50 ponieważ gdy jadę w jedną stronę plugi orza bardzo równo i pięknie dokładają do bruzdy, a gdy wracam druga strona plugi nie dorzucaja i słabo kręci 1 Skiba. Co może być przyczyną
-
Przez coffey23
witam mam pytanie jak macie dłuta na trzy otwory to po zużyciu wysuwacie o jeden otwór dłuto czy najpierw obracacie je na drugą strone?
-
Przez pulek227
Witam,
Potrzebuje informacje o plugu obrotowym euromasz 4 skiby
Jest dosc tani i pytanie czy ktos go posiada
Jak wyglada orka ciezkiej gleby?
Czy ma duze opory i czy dobrze przykrywa?
-
Przez mixxion_agro
Witam.
Kupię pług 3 obrotowy lub 4, 5 zagonowy. Najlepiej woj. Podlskie. Cena w granicach 5-7tys. L
-
Ważne informacje
Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.