News

przewody chłodnicze massey 6140
Przez
asmodan28, w Części zamienne do ciągników.
-
Podobna zawartość
-
Przez NewHollandt6070
Witam poszukuje kogoś kto ma zamontowanie obciążniki do tylnych kołach w new Holland t 6070 albo w seri t6000 mam parę pytań
-
Przez dario70
witam serdecznie.....jakiś czas temu kupiłem ciągnik Massey Ferguson 6180. Muszę nadmienić, że był to okres letni. Gdy przyszły deszcze okazało się,że dach przecieka. Ze względu na dużą ilość prac nie było czasu zajrzeć do niego. Teraz zrobiło się trochę cieplej i trzeba było przejrzeć ten dach. Okazało się, że dach jest w sumie w całości zgnity. Przekonałem się o tym ściągając podsufitówkę i wchodząc na dach. Może ktoś wie czy może trzeba wymienić dach, tzn. tą część gdzie znajdują się włazy albo gdzie można byłoby taki dach kupić za nieduże pieniądze. Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie i pomoc.
-
Przez Kondzio342
Witam. Pilnie potrzebuje korpusu gurnego od podnosnika. Ten w ktorym sa wałki tłoczysko itp. Prosze o pomoc panowie...
-
Przez jarczes
Witam. Poszukuję części do silnika Perkins v8 540T. Chodzi głównie o układ paliwowy. Może ma ktoś jakąś sprawdzoną firmę z częściami,?
-
Ważne informacje
Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.