Zetor 5711 i miękki pedał hamulca.
Przez
norgeg75, w Zetor 2011-7745 / 3320-7341
-
Podobna zawartość
-
Przez Piotrek94
witam stalem sie posiadaczem zetora 7211 i mam pytanie do czego służą te wajchy
i gdzie sa odpowietrzniki od hamulców
-
Przez robadas78
Witam. Zetor 5011 wyje tylko na 5 biegu przy obciążeniu! reszta cichutko! Co to może by. Tylk0 jak podczas jazdy przygazuję,
-
Przez ziooober88
Witam, kupiłem Zetora 7211. Problem mam z nim że na wolnych obrotach strasznie dymi. Co może być nie tak? Wymieniłem końcówki wtryskiwaczy bo dwa lały, założyłem 4 sztuki nowe, oryginalne Zetora. Zostały ustawione na 165. Luzy zaworowe zostały sprawdzone i ustawione na 0,25. Próbowałem regulować zapłon na pompie ale nic to nie zmieniło. Co może być nie tak? Może mi ktoś coś doradzić w tym temacie?
-
Przez starkk749
Witam,
Czy dopasowywał ktoś obciążniki do Zetora 7245 i pochodne na koła 34''? (Ciągnik jest ze skandynawii)
Chodzi mi o obciążniki np.: Z serii ciężkiej ursusów czy zetorów.
Mam na stanie jeszcze obciążniki z C-360,lecz te musiałbym znacząco przerabiać,a wiercić w feldze też się boję,by czasem nie popękała. (Ciągnik pracuje z turem),
Chyba,że ktoś zna sposób na dopasowanie tych obciążników z sześdziesiątki,bez większych przeróbek.
-
Przez Harnas16
Witam chce zmienić koła w zetorze 7711 z tyłu na większe bo mam 28cali i stąd moje pytanie na jakich felgach oryginalnie był taki zetor były to 16.9 R34? Mógłby ktoś napisać rozstaw z tyłu szpilek i jaki jest otwór na piaste w zetorze 7711 ?
-