• ×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

      Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

    ×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

    ×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

    ×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

  • Podobna zawartość

    • Przez DamianGabana
      Witam ,
      Panowie powiedzcie jak z kontraktacją kukurydzy mokrej na nowy zbiór????????????????
       
      U mnie w Lubelskim 420 - 450 netto 
       
    • Przez Baumax
      Witam kupiłem sieczkarnie pottinger mex 2s, niestety nie mam u siebie walka wiem taki który by pasował, wszystkie za długie.
      Nie mogę w żadnym sklepie zanleźć takiego wałka bo z tego co wymierzyłem to musi on mnieć 50cm, macie jakieś pomysły ?
    • Przez konrad1234
      Witam mam nastepujący problem w swojej JD, mianowicie kupiłem sieczkarnie i nie działaja wsteczne obroty walców wciągających (żeby wypchac masę). Problem jest taki ze np gdy raz włącze ostrzenie noży wszystko przejdzie ładnie pięknie tyle co ma przejść i już drugi raz tego nie włącze... Dopiero po około 40 min moge zrobić to ponownie. Hydromotor mam wstawiony nowy skrzynia też na 100% sprawna. Co to może być? 
    • Przez MariuszWakowicz
      Witam ma taki oto problem ze w sieczkarni pali się cały czas podkowa od wykrywania metalu a wszystko jest ok jak się tego pozbyć? 
    • Przez Dangio
      Witam forumowiczów. Mam problem z sieczkarnia John deere 6750. Mianowicie nie chce się załączyć kemper jak i walce wciągające. Rok temu przetarl się kabel zasilający od tego ale po daniu nowego wszystko do końca sezonu działało. W tym roku problem się powtórzył ale tym razem przyczyną musi być inna. Po podaniu napięcia w tym kablu co wtedy się przetarl kemper się zalaczyl. Ale sprawdziłem już ze po włączeniu kempera nie ma wgl napięcia w tym kablu ktory wtedy się przetarl. W tym roku problem ten był od pierwszego uruchomienia. Sprawdzałem bezpieczniki są ok. Włącznik też raczej niemożliwe żeby od tak przez zimę się popsuł. Nigdzie nie widać też żeby myszy nabroily. Bardzo proszę o pomoc i udzielenie jakichkolwiek informacji. 
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.