-
Podobna zawartość
-
Przez zuwar
Mam problem z niedziałającymi światłami stop w JD 7700. Bezpieczniki wszystkie całe, zasilanie na przełączniku przy pedale - jest. Czy po drodze jest jeszcze jakiś przekaźnik ? Może ktoś ma schemat elektryki do tego modelu.
-
Przez tomek2201
Mam problem ze światłami STOP. Bezpieczniki i żarówki są OK a Stopu nie ma. Nad pedałami hamulca znalazłem dwa czujniki STOPU. Do lewego dochodzą 2 przewody, w jednym prąd jest cały czas a w drugim pojawia sie w momencie wciśnięcia hamulca (czyli jest OK) ale i tak żaden STOP sie nie świeci. Do prawego również dochodzi jeden kabel z prądem i do drugiego przewodu jest dopięty jeszcze jeden, ale po wciśnieciu hamulca w drugim kablu nie ma prądu (czyli czujnik szwankuje). Czy w takim przypadku ani jeden STOP nie bedzie świecił czy ten lewy powinien świecić?
-
Przez pulek227
Witam,
Mam problem ze swiatlami stop.
Gdzie znajduje sie czujnik swiatel stop w modelu 6480?
-
Przez Andre8989
Witam! Zakupiłem pług kverneland 4x12 na resorach (okrągła rama) mam pytane czy można regulować w tym pługu głebokość skib? bo druga skiba idzie płycej od pozostałych.
-
Przez Dominikxxd20
Witam mam taki problem we Władimircu t25 że jak wciskam hamulec to świecą światła stop i przednie światła świecą jak to naprawić??
-

Rekomendowane odpowiedzi
MF 255 instalacja
Szlifierka kątowa Hikoki G23SW2 2200W 230mm