Sprawdź Farmtrac 675 DT - czy warto dodawać jakiś olej do paliwa aby przedłużyć żywotność pompy wtryskowej ? na AgroTesty.pl
Farmtrac 675 DT Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Pozdro
Zaczął dymic na biało bardzo dużo dymu i wszedł na obroty nie dało się go zgasić co może byc przyczyną takiego czegoś
-
Przez Przemek90
Witam
W moim Farmtracu skończyły się hamulce , gdy wciskam pedał słychać "zgrzyt ". czy ktoś wymieniał hamulce ? Może ktoś podpowie jakieś wskazówki .
Pozdrawiam
-
Przez Fester
Witam, jaki ciągnik wybrać? FarmTrac 690 DT czy Ursus C-385? Dużą role gra cena.
Pieniadze z premi dla młodych rolników. Czy ktoś ma informacje o tych ciągnikach? Jak się sprawują, czym różnią ?
Dzięki za podpowiedzi.
Łukasz.
-
Przez Nowiciusz25
Witam .morze sie ktoś orientuje ile morze kosztować naprawa pompy wtryskowej do renault 851.4 s turbo
-
Przez Wwwws
Witam.Na wiosnę w 2017 roku kupiłem ciągnik Farmtrac 555dt. Na początku odkręcały się różne pod zespoły (nawet tylnie koło), później odkręciła się pompa wtryskowa. Zaczęło się spod niej lać. Jak zapali i jest zimny obroty spadają poniżej 500. Później jak się zagrzeje trochę się to normuje. Ciągnik jak jest zimny chodzi głośno, a jak się zagrzeje to automatycznie się wycisza praktycznie przy jednej temperaturze (podobno tak ma być). Teraz mam znowu problem z biegami. Czasem nie można wbić biegu bez zgrzytu, a czasem trzeba wyciągać biega na siłę, no nie wysprzęgla do końca. Nie wiem czy to jest problem sprzęgła czy skrzyni biegów. Niedługo gwarancja będzie się kończyć i nie wiem co robić. Proszę o rady. Pozdrawiam
-