-
Podobna zawartość
-
Przez V12
Witam
Na co zwrócić uwagę przy tym silniku , 2704E
co prawda nie jest on w NH ale w NH było ich najwięcej dlatego szukam opinie jak on wypada w porównaniu do perkinsa z pompa stojącą
Słyszałem o ciagłych wyciekach i urywającej korbie
Może lepiej jednak szukać z perkinsem ??
-
Przez Piotr2021
Witam zakupiłem ostatnio kombajn New Holland 1530 i parę rzeczy pasuje przy nim zrobić przed sezonem, i takie pytanie poratuje ktoś katalogiem części i instrukcją obsługi do niego?
-
Przez jaco512
Posiadam świeżo sprowadzony ze Szwecji NH 1530(71r. silnik ford 6cyl.) Będzie to pierwszy kombajn w gospodarstwie i proszę o pomoc w opanowaniu jego obsługi.Wszelkie dźwignie, przełączniki,kontrolki ?Jakie oleje(silnik, hydraulika), filtry?
Jaki akumulator powinien być założony?Na co zwrócić uwagę w przygotowaniu do sezonu?
-
Przez tomaszek767
Witajcie jeśli są jacyś użytkownicy prosiłbym o informacje na temat tych maszyn? wydajności w t\ha ceny co warto dołożyć z opcji ewentualnie co się psuje i jest problematyczne.
-
Przez rzymek98
Witam. Stoję przed wyborem kupna kombajnu Sa nimi New Holland 1540 S, New Holland 1540 i Claas Dominator 85 Pyatnie moje brzymi : który z tych kombajnów ma najwiekszą wydajność ? Chciałbym aby był szybszy w młóceniu od Polskiego BIZONA. New Holland 1540 S ma jakiś SEPARATOR jak czytałem jest to druga młocarnia i czy to zwieksza wydajnosć ? Jak jest z częściami ? Jeśli ktoś z was ma któregoś prosiłbym o opinie Jakieś Wady zalety tych kombajnów ? z Góry dzieki za odpowiedzi Jeśli nie tu proszę o przeniesienie .
-