Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Mógłby ktoś wstawić zdjęcia przymocowania oraz lokalizacji czujników sprzęgła drugiego stopnia, ręcznego, stopu w zetorze 7211. Z góry wielkie dzięki. :D

Edytowane przez matix0x
Opublikowano

Przy jakiej maszynie ciągniki rowerze czy promie kosmicznym. A tak na serio podaj markę model maszyny i ewentualnie rok produkcji bo przecierz nikt nie jest jasnowidzem.

Opublikowano

ręcznego jest pod dźwignią tak jak kiedyś było w maluchu a co do sprzęgła drugi stopnnia mówisz o tym na wom to też tak jest jak od ręcznego a czujnik od stopu jest przy pompkach hamulcowych

Opublikowano (edytowane)

gościu - przeczytałem pięć razy i dalej nie wiem co napisałeś . Pewno od niedawna w Polsce jesteś i stąd te trudności w pisowni . :huh:

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Według mnie to troche nie przemyślane z takim włącznikiem bo na pusto to dobrze włączyć ale jak masz akurat duże obciążenie przy ruszeniu wałka np.przy ruszaniu rotacyjnej albo częściowo napełnionej belarce.Na filmie widać że to dość gwałtownie odpuszcza sprzęgło.

Opublikowano

Skoro w fabryce wymyślili , to raczej działa poprawnie . Kolega przeniósł tylko włącznik .

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Majjdann
      Witam mam taki problem z nadmuchem w zetorze 5211 włącze go i po jakis 5 minutach sie wyłącza bezpiecznik sie topi już po paru sekundach kiedy włącze nadmuch bezpiecznik zaczyna sie grzać. Dodam że jeden wiatrak kręci sie wolniej a drugi szybciej. Będe wdzięczny za pomoc Pozdrawiam.
    • Przez PiotrNaw
      WITAM. ZAKUPIŁEM CIĄGNIK ZETOR 5211. MAM PROBLEM Z NAGRZEWNICĄ. BRAK CIŚNIENIA - PŁYN NIE PODNOSI SIĘ DO NAGRZEWNICY. SPRAWDZAŁEM PRZEWODY - WSZYSTKIE DROŻNE. CO MOŻE BYĆ PRZYCZYNĄ ? PIOTR
    • Przez tomn95
      Według Was w zetorze 5211 można podpiąć lampy led przód tył pod istniejące przewody?
    • Przez rolnicyzmazowszateam
      Witam Mam następujący problem z lewą pozycją w zetorze 5211 z przodu i z tyłu. Ostatnio jechałem i zobaczyłem że świeci się tylko jedna strona zobaczyłem do bezpieczników wszystko OK masa jest, aż kupiłem bezpieczniki i wymieniłem nic to nie dało, żarówki nie spalone nie wiem co może być. Może ktoś podpowie co to może być
    • Przez emtecc
      witam nagle przestały mi działać zegary i kontrolki w 7745. Po odpaleniu obrotościomierz i paliwo działa o świeci się kontrolka ładowania. Po zgaszeniu silnika paliwo nie działa. Prąd do stacyjki dochodzi bo można odpalić z przycisku. Zegary mają jakieś zasilanie, przekaźnik? Bezpieczniki sprawdzone - są ok. Jak to ugryźć?
  • Dodaj nową pozycję...
v